Camping Aalborg

Camping Aalborg er tilbage

Den første campingmesse i 2023, Camping Aalborg, løber af stablen her i weekenden – og den vil i fremtiden blive holdt i ulige år.

Redigeret af Lars Milbæk

I dag slår Aalborg Kongres & Kultur Center for 12. gang dørene op for en af Danmarks største campingmesser, Camping Aalborg. Messen, der varer til og med søndag, blev i januar 2022 aflyst på grund af corona.

De flere end 100 udstillere spænder meget bredt, lige fra primitiv camping i vildmarken til komfortabelt autocamperliv. Derfor er der rig mulighed for at udforske camping- og outdoorlivets mange facetter.
 

Vokseværk har betydet flytning

De mange udstillere har gjort det nødvendigt at flytte messen fra Aalborg Kongres & Kultur Center til Gigantium i udkanten af Aalborg, hvor man råder over 13.000 kvadratmeter. Når messen går i gang i slutningen af ugen, vil det således være den største udgave nogensinde.

Vi er så glade for, at vi langt om længe kan slå dørene op til Camping Aalborg, efter vi desværre måtte udsætte messen sidste gang pga. Covid-19. Messen bliver den største campingmesse afholdt i Aalborg til dato, fortæller Else Herfort, Head of Sales & Expos, Aalborg Kongres & Kultur Center, og fortsætter:

Gigantium har heldigvis bygget to nye haller siden seneste messe i 2020, så vi har kunnet udvide messearealet og dermed honorere den store efterspørgsel,

Camping Aalborg har været afholdt hvert andet år i lige årstal, men aflysningen i januar betyder, at det i fremtiden vil blive i ulige årstal.
 

Camping Aalborg
 

Opbakning fra campingforhandlere

Lige fra den første messe tilbage i 2000 har arrangørerne oplevet en rigtig fin opbakning fra alle de store campingforhandlere, der blandt andet har rådgivet omkring planlægning og gennemførsel af de populære messer.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme til Aalborg. Det er altid en fornøjelse at møde de campingglade nordjyder, og vi ser virkelig frem til at præsentere dem for det nyeste campingudstyr, fortæller Lars Blom Nielsen, direktør hos SK Caravan i Blommenslyst ved Odense.
 

Mød DCU i Aalborg

Dansk Camping Union, Danmarks største campingorganisation, er igen at finde på Camping Aalborg på stand C324. Her vil der være aktiviteter for både børn og voksne, foredrag om ture til bl.a. Sicilien samt rigelige muligheder for at få en campingsnak.

DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, lægger desuden vejen forbi med et spændende foredrag, hvor hun vil dele ud af sine bedste rejsetips til den kommende sæson.

Billetter kan købes på campingmesse.dk.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her