Isabella Camp-let, North Limited Edition, teltvogne

Camp-let i begrænset udgave

Som en hyldest til den nordiske natur lancerer Isabella Camp-let nu en Limited Edition af den elegante Camp-let Classic. Den nye og eksklusive Camp-let Classic North-variant bliver kun tilgængelig i 100 eksemplarer i hele Europa.

Fra 23. marts 2018 lanceres en helt særlig udgave af den velkendte Camp-let Classic. Den særlige Limited Edition-variant er skabt som en hyldest til den nordiske natur og danske designtraditioner.

– Camp-let North Limited Edition understreger de nuancer, der er kendetegnende for den nordiske natur. Det vil sige, farverne er afdæmpede og rå med et touch af dybhavsblå, fortæller Anne Halskov, Design Manager hos Isabella.

En del af en ny kollektion
Den nye Limited Edition bliver også en del af en større familie. Isabella har til 2018-sæsonen præsenteret en ny North-kollektion, som handler om at komme ud og være ét med naturen og nyde hinandens selskab. Det er en moderne udgave af det simple liv med komfortable og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør lavet til friluftslivet.

Hele North-kollektionen har nogle helt særlige kendetegn. 
– Designet er enkelt og elegant. Vi har især fokus på, at der er balance mellem design, farver, symmetri og kontraster. Vigtigst af alt har kollektionen klare referencer til det nordiske udtryk og danske designtraditioner, uddyber Anne Halskov.

Image
Isabella Camp-let, North Limited Edition, teltvogne

 

Hver Camp-let er unik
De 100 eksemplarer af den nye og nordisk-inspirerede Camp-let Classic North Limited Edition bliver hver især nummeret.

Hver vogn får et nummer på selve vognskallen og signeres personligt fra den danske fabrik. Derudover er Camp-let grundlagt i 1969, og derfor vil stelnumrene på de 100 eksemplarer gå fra nummer 69001 til og med 69100.

Den særlige Limited Edition fås hos Camp-let-forhandlere fra den 23. marts 2018, og indtil den er udsolgt.

Læs mere om Camp-let Classic North Limited Edition

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her