Bürstner Ixeo T 690 G autocamper

Bürstner Ixeo i nyt lys

Ixeo T 690 G hedder en ny autocampermodel fra tyske Bürstners 2019-program, der tager sig flot ud både ude og inde.

Bogstavet T betyder, at vognen er delintegreret, men den fås også i en I-model, som er betegnelsen for de fuldintegrerede vogne.

Ixeo T 690 G er en dejlig vogn med dobbeltbund, hvilket dels har en isolerende effekt, dels mindsker støjen betragteligt, fordi den ekstra bund reducerer rullestøjen fra dæk og asfalt, når man er på farten.

Vognen er udstyret med et nyt belysningskoncept, der ikke kun sigter på, at man skal kunne orientere sig, men også har som formål at sprede hygge og behagelig stemning. Derudover bidrager også et meget stort tagvindue placeret over førerhuset til at gøre vognen lys og indbydende.

Image
Bürstner Ixeo T 690 G autocamper, førersæder

 

Bagest er de to enkeltsenge, hvor det er muligt at lægge madrasser i midten, så de omdannes til en sammenhængende dobbeltseng, hvis man foretrækker det. Brusekabine og toilet er ligeledes placeret i soveafdelingen, mens det vinkelformede køkken med ganske god plads på køkkenbordet er placeret i vognens venstre side.

Siddegruppen har fin plads og seler til to passagerer, som har mulighed for at overnatte i hæve-sænkesengen forrest i vognen, der er standardudstyr i både hel- som delintegrerede modeller i Ixeo 690-vognene.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her