Bürstner Ixeo autocamper - successen fortsætter

Bürstner Ixeo it 680 G blev kåret som Årets Autocamper 2016 på Ferie for Alle i Herning.

Årets Autocamper 2016

BT kårede Årets Autocamper 2016 på Ferie for Alle messen, hvor en ekspertgruppe og en jury bestående af rutinerede autocampister kom frem til, at Bürstner Ixeo it 680 G var vinderen.

Som begrundelse for kåringen nævnte juryen den innovative løsning med hæve/sænkesengen, et meget attraktivt design både ind- og udvendigt, den fleksible planløsning, og de praktiske anvendelsesmuligheder samt stor værdi for pengene. Hæve-sænkesengen er i dagtimerne gemt væk oppe i loftet, og kan hurtigt køres helt ned i siddehøjde, når der skal soves, hvilket er nytænkende for en autocamper.

Bürstner Ixeo har tidligere vundet priser i Tyskland, England, og Holland.

Image


 

God plads

En bekvem indgang og et komfortabelt soveområde med 200 cm lange senge sikrer en behagelig nattesøvn. Den indvendige højde er 195 cm, der findes et rummeligt badeværelse i hele bagendens bredde med masser af albuerum. Derudover findes en stor praktisk garage i bag med adgang fra begge sider og stuveplads helt op til loftet.

Ixeo har en samlet længde på kun 6,99 meter, hvilket gør den let at komme rundt med. 
 

Stolt importør

- Vi er meget stolte over at modtage denne prestigefyldte pris, fordi vi kan se tilbage på et vellykket partnerskab med Bürstner fabrikken i Tyskland i over 30 år, siger den danske importør for Bürstner autocampere, Steen Reinholdt Rasmussen.

Også Vendelbo Vans, der er eneforhandler af Bürstner autocampere i Danmark, var begejstret for kåringen.
- Interessen for Bürstner Ixeo IT 680 var stor på Ferie for Alle i Herning, og prikken over I'et var, da den blev kåret til Årets Autocamper 2016, fortæller Torben Jensen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her