Brugt campingvogn, camping, camping branchen

Billig ferie med familien: Køb en brugt campingvogn

Drømmer du om campingferie med familien? Du kommer du langt for små penge ved at købe en brugt campingvogn. Se her, hvad der skal være styr på, inden du handler.

Drømmer familien om at komme på campingferie i egen campinvogn? Hvis pengene er små, kan drømmen om den type familieferie for mange være et uopnåeligt ønske, da det kan være dyrt at anskaffe sig en ny campingvogn.

Men du behøver ikke at skyde en hvid pind efter at komme på campingferie med familien i egen vogn. Er du villig til at købe brugt, kan du nemlig sagtens gøre et godt køb. 

For små penge kan du komme i gang med campinglivets glæder og få sig en rigtig god vogn, siger, Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen. 

Fugt – den skjulte fjende 
Han anbefaler dog, at man går til en forhandler, når man køber brugt. Blandt andet for at sikre, at den brugte vogn er serviceret og har fået foretaget fugt- og gastest. 

– Fugt er den store fjende, når du handler brugt, fordi det som oftest er en skjult skade, som kan være svær at se. Mange, der har købt brugt hos en privat, kontakter bagefter en forhandler for at få lavet fugttesten, men den burde være lavet inden handlen. 

Jesper Behrensdorff fremhæver i den sammenhæng, at fejl og mangler altid er dækket ind hos forhandleren. Derudover tilbyder mange forhandlere fordelagtige finansieringsmuligheder, hvor der eksempelvis ikke kræves udbetaling.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her