Autocamp, Låsby, autocampere, Åbent hus, campingforhandler

Autocamp i Låsby fornyer igen rammerne

Autocamp åbnede i august 2017 for den nye flotte hal på hele 2.200 kvm spækket med nye og brugte autocampere.

De seneste tal for autocampersalget går dog også kun i en retning, og det er op. I den nye og lyse hal er der indrettet en flot udstilling med plads til over 50 autocampere. Det topmoderne værksted på 823 kvm og en 300 kvm ny klargøringsafdeling skal højne hele købs- og serviceoplevelsen hos Autocamp.

– Vi gør alt dette, fordi det er nødvendigt, og vi stræber efter at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse. Campingferie med autocamper er noget helt andet end mange andre slags campingformer, og kunderne kommer ofte med en anden baggrund, hvor de ganske enkelt forventer topprofessionel behandling, siger Johannes Dahl, indehaver af Autocamp.

Åbent hus
Der blev holdet Åbent hus 12. og 13. august 2017, og hvor der blandt andet var mulighed for at se den helt nye 2018-model Adria Coral, der nu kommer med både dobbeltbund samt det imponerede panoramaglastag. Af andre nyheder vil der være nyt fra Eura Mobil med modellen 890 Integra, der ifølge tyske medier giver både Hymer og Cartago kamp til stregen. Der er også mulighed for at opleve den nye topklasse Centurion fra Concorde, nu med 6 akslers chassis.

Image
Autocamp, Låsby, autocampere, Åbent hus, campingforhandler


De nye rammer hos Autocamp er lette at komme til, fordi de er beliggende direkte ud til Silkeborg/Herning-motorvejen i udkanten af Aarhus.

– Vi har med udvidelsen haft et ønske om at styrke vores position som hele Danmarks autocampcenter, og vores særlige fokus på nyere brugte autocampere gør, at vi her hos os altid kan tilbyde kunder et fornuftigt autocampervalg, siger daglig leder Lasse Pedersen fra Autocamp.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her