Hymer, autocamper

Autocamp hapser Hymer

1. februar fik Autocamp i Låsby Hymer-autocampere i butikken. Indehaver Johannes Dahl vurderer, at det vil løfte forretningen både i forhold til kvalitet og anerkendelse.

Af Torben Brandt

Campister på udkig efter ny autocamper kan se seks mærker under samme tag, hvis de gæster Autocamp i Låsby, der netop har overtaget forhandlingen af Hymer fra PB Autocamper i Allingåbro.

– 1. juli sidste år overtog vi Carado-mærket fra PB Autocamper, og allerede dengang aftalte vi, at vi også skulle overtage Hymer, og det blev så 1. februar, at den overtagelse fandt sted, fortæller indehaver af Autocamp, Johannes Dahl.

Han har store forventninger til sit nye mærke.

– Det betyder alt. Hymer har altid været den gode tyske kvalitet, som vil løfte vores forretning både kvalitets- og anerkendelsesmæssigt, mener Johannes Dahl.

 

Har plads til 50 vogne

Autocamp har plads til cirka 50 autocampere i sin indendørs udstilling. Det giver mulighed for at fremvise noget for enhver smag i butikken.

– Folk skal kunne få én på autocamperoplevelsen, når de besøger os. Vi skal prøve at spænde så bredt, at enhver kan finde en autocamper, der passer til deres behov i forhold til pris, udstyr og mærke, lyder målsætningen fra Johannes Dahl.

 

Samarbejde med Mercedes

Hymer-mærket henvender sig til kunder, der gerne betaler lidt ekstra for kvalitetsløsninger – som f.eks. at flere Hymer-vogne er baseret på chassiset fra Mercedes Sprinter, hvilket både gavner køreegenskaber og sikkerhed. Det drejer sig om den delintegrerede Hymer ML-T, campingbussen Hymercar Grand Canyon S samt Hymermobil B-klasse ModernComfort, der både fås i en hel- og delintegreret version.

– Hymer og Mercedes har lavet deres eget chassis sammen med AL-KO. Det er bredsporet og 60 kg lettere end normalt, og samtidig har det fine køreegenskaber med AL-KO’s gode affjedring. Der er dobbeltbund, hvilket gør det muligt at lave en opbygning med integreret frisk- og spildevandstank i et system hen over bagakslen, hvor tankene ligger frostsikret. Man får simpelthen en helstøbt autocamper, der kan begå sig både sommer og vinter, og hvor der samtidig er en rigtig god vægtfordeling, siger Johannes Dahl.


Autocamp overtager otte vogne fra PB Autocamper og får derudover yderligere ni Hymer-vogne i forretningen, så det samlede antal kommer op på 17.

Ud over Hymer og Carado har Autocamp også Adria, Eura Mobil, Concorde og Karmann i butikken.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her