Artikel Lang Påsketur camping Hüttensee

 

4. Kreds lange Påsketur til Camping Hüttensee

I tiden 9/4 2017 til 17/4 2017

Camping pladsen ligger midt i Luneburger Heides største sammenhængende søområde, den byder på en badesø med krystalklart vand og med en hvid sandstrand, (www.camping-huttensee.de ). Der er over 6 km vandrestier med udsigt over andre søer. pladsen har selvfølgelig alle moderne faciliteter, der er restaurant med udsigt over søen. Pladsen ligger kun 7 km fra den lille by Winsen, her er der forretninger som dækker de fleste indkøb.

Vi skal besøge Bergen-Belsen som var koncentrationslejer under 2 verdenskrig, her var godt 55.000 fanger, madrationerne til fangerne var meget små så fangerne forfaldt til kannibalisme. Lejerens sidste kommandant var Joseph Kramer som havde tilnavnet "Dyret fra Belsen" I april 1945 blev Belsen befriet af engelske soldater de troede ikke deres øjne over de rædsler der fandtes der. Dagbogsforfatteren Anne Frank omkom af tyfus i lejren.

Vi skal også have en udflugt til Autostadt i Wolfburg (www.autostat.de) Det er jo ikke kun folkevogne der er udstillet, man kan også se de nyeste modeller fra næsten alle andre bilmærker og mange af dem må man også prøve at sidde i, så kan man jo tænke på om den næste bil skal værre en Lamborghini.

Vi skal ud og sejle med "MS Wappen von Celle" langs den idylliske landskab mellem Celle og Bannetze og igennem sluser.

Der er mange udflugts muligheder fra denne campingplads til: Heide park ca. 40 km. Serengetipark Hodenhagen (safaripark) ca.25 km. Vogelpark Walsrode (Fuglepark) ca.30 km. Celle ca.25 km med det flotte slot og den gamle bydel.

Prisen bliver 2875,00 det er for 8 overnatninger med strøm og bad, 2 gange middag, sejltur , indgang til Bergen Belsen og Autostat .

Har dette vakt jeres interesse så tag med 4. Kreds i påsken det bliver ikke kedelig

Tilmelding og program er på hjemmesiden i tiden 10/2 2017 til 26/2

Venlig hilsen turleder

Anna og Regner mobil 20 73 77 84

Lene og Bjarne mobil 21 47 67 24

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her