Anne-Vibeke Isaksen, vinder, Tag Ansvar-prisen 2018

Anne-Vibeke løb med prisen

Anne-Vibeke Isaksen, chefredaktør og mediechef i DCU, vandt Tag Ansvar-prisen 2018.

Det var en stolt og glad Anne-Vibeke Isaksen, der tirsdag 6. november kunne lade sig hylde som vinder af Tag Ansvar-prisen 2018, som blev uddelt af Lederne Hovedstaden.

– Tusind, tusind tak. Jeg er mega stolt og beæret over at modtage denne pris, sagde Anne-Vibeke Isaksen, da hendes navn var dukket op fra kuverten som vinder inden for kategorien ”Iværksætteri”.

 

Større ansvar i dagligdagen

Lederne Hovedstaden har skabt Tag Ansvar-prisen for at inspirere til, at man tager større ansvar i dagligdagen ved at hylde nogle af dem, der leder på en fantastisk og inspirerende måde.

Anne-Vibeke Isaksen var blevet nomineret for sit arbejde med at samarbejde og bygge broer på tværs af campingbranchen og for at sætte stor fokus på campinglivet gennem sine tv-programmer. 

”Hun er god til at fortælle alle de gode historier om, hvorfor campinglivet er fedt, og hvorfor hygge giver så god mening på campingferien. Hun ser muligheder for udvikling og skaber fokus på nye måder at campere på, som tendenserne viser. Ingen andre kan som hun skabe så stort fokus på samarbejde og udvikling”, lød det blandt andet i nomineringen af DCU’s mediechef, der var oppe mod hård modstand i skikkelse af grundlæggeren af Learningbank, Stine Schulz, samt Jakob Loop, der er grundlægger af den økologiske takeaway-kæde ”Loop Food”.

 

Fire kategorier

Der indkom i alt 78 forslag, da Lederne Hovedstaden opfordrede til at indstille egnede lederemner til Tag Ansvar-prisen 2018. Blandt de indkomne forslag barberede en fagjury feltet ned til 12 personer, der med tre personer i hver blev inddelt i fire forskellige kategorier. For at blive nomineret var det et klart kriterium fra fagjuryen, at lederne havde taget ansvar og gjort en forskel for andre.

Ud over Iværksætteri blev prisen uddelt i kategorierne Frivillighed, Socialt Ansvar og Trivsel.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her