Bøsøre Strand Feriepark, camping, campingplads, all-inclusive

All inclusive på Bøsøre Strand Feriepark

Moderne mennesker har rigtig mange ting om ørerne til hverdag og vil gerne nyde livet lidt ekstra, når det bliver tid til ferie. Kort sagt, det må gerne være nemt og bekvemt, så tiden kan bruges på afslapning, hygge og oplevelser med hinanden. Og det kan de på Bøsøre Strand Feriepark.

– For nogle år siden kunne vi se, at All-Inclusive-tendensen begyndte at tage form, og derfor valgte vi at tilpasse vores pakker og tilbud, så de passer til moderne menneskers ønsker, fortæller Helle Ålkjær, der er den ene ejer af pladsen.

– I bund og grund er vores drøm jo helt enkel. Vi vil gerne bare give flest mulige lige præcis den ferie, som de ønsker sig – og noget tyder på, at vi valgte rigtigt.

All-Inclusive-bookingerne er i eksplosiv vækst og er steget til næsten 75% af alle pakkeferier på Bøsøre Strand Feriepark, der har de perfekte rammer til All-Inclusive.

Bøsøre Strand Feriepark er en femstjernet campingplads med egen kro, forskellige events, indendørs- og udendørs vandland samt en lang række sjove aktiviteter, der alle kan blive en del af den attraktive pakkepris. Og tendensen er helt tydelig: Kunderne elsker det.
 
– Vi oplever dagligt, at vores kunder nyder, at de ikke hele tiden skal til lommerne, hver gang børnene skal et eller andet, fortæller Michael Gregersen, der er medindehaver.

Image
Bøsøre Strand Feriepark, camping, campingplads, all-inclusive

 

– Derfor er alle pladsens mange daglige aktiviteter med underholdningsteamet gratis. Alle børn skal have lov til at være med i eventyret – og forme ferieminder, som de vil kunne huske resten af livet… som når Den Lille Havfrue kommer og fanger krabber og koger suppe med børnene, eller når Tinsoldaten kommer og bygger huler i skoven og meget, meget mere, slutter Michael Gregersen. 

Rygtet om, at der allerede nu bliver puslet med nye idéer til næste års eventyr, skulle være ganske vist...
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her