Adria Coral, Adria, autocamper, 2017-model, camper, camping, campingnyheder

Adria-autocampere nu med Citroën-motor

Adria har indgået et samarbejde med Citroën, der betyder, at den franske motor kan fås til de fleste af Adria’s autocampere.

Hidtil har det været muligt at få Adria’s autocampere med Fiat Ducato- og Renault Master-motorer, men fra 2017-sæsonen, der skydes i gang nu, kan man også vælge Citroën Jumper. 

Lette og kraftfulde
Citroën-motorerne hedder 2.0 Blue HDI Euro6, og de er både kraftfulde og lette. Der kan vælges mellem 110, 130 og 160 hestekræfter – de 110 er dog kun en option til de mindste Van-modeller. Alle Citroën-motorerne er udstyret med manuelt gear. 
Fiat Ducato vil fortsat være den største samarbejdspartner for Adria, men Citroën-motorerne giver altså kunderne et godt alternativ. Der kan vælges Citroën-motorer til Adria’s Matrix-, Coral- og Compact-vogne. Undtagelsen er den nye Adria Sonic, som kun leveres med Fiat Ducato. 

Image
Adria Coral, Adria, autocamper, 2017-model, camper, camping, campingnyheder

 

Gennemtestet
Selvom Citroën-motorerne er nye i Adria-regi, er der tale om en meget gennemprøvet motortype, som er testet i mere end 10.000 timer under ekstreme forhold og på forskelligt underlag i blandt andet Norge, Spanien og den italienske ø, Sicilien. Dertil kommer meget omfattende tests på Citroën-fabrikken. Citroën har samme chassis som Fiat, så det er altså kun motoren, der er anderledes på vognene. 
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her