Musik på Absalon

Sommeraktiviteter

Absalon spiller op

DCU-Camping København – Absalon byder igen i år på masser af koncerter i løbet af sommeren.

Tekst Torben Brandt - Foto PR

Både campister og gæster udefra kan i sommerens løb hygge sig med liflig musik og velskænket fadøl, når de besøger DCU-Camping København – Absalon. For i lighed med sidste år er der også i år fredagskoncerter på DCUs store campingplads 10 km vest for København.

Koncertrækken begynder fredag 27. maj, hvor der lægges ud med 80’erne lever. Ugen efter spiller kopibandet John Mogensen Jam, og de følgende fredage går Mek Pek og den tidligere Melodi Grand Prix-vinder Jakob Sveistrup på scenen på DCU-Camping København – Absalon.

Har du hang til Beatles, kan du glæde dig til kopibandet Eight Days A Week, og senere på sommeren optræder Peter & De Andre Kopier, som har specialiseret sig i Gasolin- og Kim Larsen-sange.

Kansas City Stompers med Ulf Johannesson Werre står også på programmet, og senere er det Dancing Queen, som optræder med Abba-sange, der står på scenen. Årets to sidste koncerter bliver med Helmig Jam, som spiller Thomas Helmig-sange, inden det store band fra 80’erne og 90’erne, Moonjam, runder koncertrækken af.

 

Billetsalg til koncerterne

Koncerterne varer fra klokken 20-22, og der er adgang allerede kl. 18 med mulighed for spisning. Der er gratis adgang til koncerterne for campister på pladsen, mens det koster 100 kr. i entre for gæster udefra. Der er billetsalg på absalon@dcu.dk eller på 3641 0600.

 

Her er programmet

27. maj 80’erne lever
3. juni John Mogensen Jam
10. juni Mek Pek
17. juni: Jakob Sveistrup
24. juni Eight Days A Week (Beatles)
1. juli Peter & De Andre Kopier (Kim Larsen/Gasolin)
29. juli Kansas City Stompers
5. august Dancing Queen (Abba)
12. august Helmig Jam
19. august Moonjam


Også på DCU-Camping Nærum er der musik i løbet af sommeren. Du kan læse mere om programmet på campingpladsens egen hjemmeside, hvor det vil blive præsenteret, når det er klar.

Musik på Absalon 2022