vintercamping, camping, udstyr, campingudstyr, grej til mørke, den mørke tid

Campingudstyr

7 ting til den mørke tid

DCU har været på besøg i butikken hos Køge Caravan Center og set et udpluk af det udstyr, der er højaktuelt på denne årstid.

For nogle rimer vinter, mørke og kulde ikke på camping. Andre er vilde med mørket og de korte dage, som lægger op til maksimal hygge i vogn og fortelt. Her kan du se syv stykker campingudstyr, som kan få dig igennem den mørke tid.

Til de snavsede sko
Den mørke tid er højsæson for mudrede og våde sko, og det er bare ikke rart at slæbe et par snavsede støvler ind i vognen, hvor de kan stå og dryppe på gulvet. Problemet kan let afhjælpes ved at stille snavsede sko eller støvler på den viste bagagerumsbakke, der fås i tre forskellige størrelser, og som er let at rengøre.
 

Billede
campingudstyr, udstyr, grej til campingtur, camping, bagagerumsbakke

 

Lampe til forteltet
Denne loftslampe har været noget af en bestseller. Den leveres med syv meter ledning og afbryder og bruges typisk ude i forteltet. Den findes også som bordlampe, hvor ledningen er 1,3 meter, og hvor der ligeledes er afbryder. 
 

Billede
Loftslampe, lampe, campinglampe, campingudstyr, camping


Flere funktioner
TripLight er en batteridrevet LED-lampe, der kan lyse cirka fem timer, når batteriet er fuldt opladet. Der medfølger syv meter 230 V kabel til at oplade batteriet. Lampen kan fungere som læselampe, når den f.eks. sættes på teltstangen i forteltet, men den kan også bruges som lommelygte på den vintermørke campingplads. 
 

Billede
TripLight, Isabella, lampe, campinglampe, lommelygte


Til den lille chefkok
Hot Wok er blevet populær blandt camping- og fritidsfolket. Den leveres med både regulator, slange og wokpande. Den viste variant må kun bruges udendørs. Wokken står på et solidt og tungt fundament, og netop vægten betyder, at wokken primært henvender sig til fastliggere. Den fås også i en version med mindre effekt til indendørs brug.
 

Billede
Hot Wok, wokpande, campingudstyr, udstyr, campinggrej


Nej til kolde fødder
Hvis du ikke har elektrisk gulvvarme, er det viste varmetæppe et godt alternativ. Det har belægning, så det ligger stabilt, og ellers fungerer det efter samme princip som en varmepude. Stikket sættes i en kontakt, tæppet lægges på gulvet i f.eks. rundsiddegruppen, og så tager det cirka 10 minutter at få tæppet varmet op til 30 grader. Det har forskellig farve på hver side, så man kan vælge den farve, der passer bedst til vognens interiør. 
 

Billede
Varmemåtte, varmetæppe, campingudstyr, udstyr, campinggrej, camping


Flere muskler til signalet
Ude i forteltet går internetsignalet som regel fint igennem, men i ly af campingvognens karosseri går det dårligt eller slet ikke igennem. Også i udkantsområder kan det knibe med signalet, men en Tertek 4G antenne kan gøre de mørke aftener mere underholdende, fordi den forbedrer 4G-modtagelsen. Det kræver blot, at den tilkobles 4G-routeren med et medfølgende kabel, og så kan der ellers surfes lystigt på de lange vinteraftener. 
 

Billede
Tertek 4G-antenne, internet, signal, campingudstyr, udstyr, campinggrej, camping

 

I den lune afdeling
For kørende campister er en gaspejs alt for tung at have på slæb. Men den står hos nogle fastliggere, dels fordi den giver en skøn varme, dels fordi der er noget nærmest meditativt ved at kigge ind i flammerne og de kunstige kul gennem glaslågen. Den skal ikke tilsluttes noget aftræk, men fungerer som en gasvarmeovn. Der er mulighed for enten at bruge 5, 10 eller 11 kg gasflasker, der kan stå skjult i ovnen. 
 

Billede
Gaspejs, pejs, campingudstyr, udstyr, campinggrej, camping