Bo på en af DCUs fordelspladser, når du besøger Bornholm. Foto: VisitDenmark

4 flotte fordelspladser på Bornholm

Nyd en dejlig campingferie på Bornholm med masser af spændende seværdigheder og gode restauranter – og forsød ferien yderligere med besparelser på både overnatning og oplevelser. Som medlem af DCU får du 15 % på overnatingen på disse fire skønne campingpladser.

Aakirkeby Camping

Campingpladsen ligger centralt på Bornholm i et naturfredet område med kort afstand til hyggelige Aakirkeby. Pladsen har dejlige faciliteter, er solrig og omgivet af skov, så der er masser af gode muligheder for at få læ. Der er heller ikke langt til havet fra Aakirkeby Camping, der er lille og hyggelig, og som hverken har fastliggere eller lejrskoleelever.
Læs mere om Aakirkeby Camping her.

Gudhjem Camping

Den hyggelige campingplads byder på en dejlig, afslappet atmosfære. Den ligger helt ud til vandet på øens nordøstlige side, så man har udsigt over Østersøen fra næsten alle pladser. Der er smukke klippepartier omkring campingpladsen, hvor man kan sidde og nyde freden samt kigge over til Christiansø. Fra pladsen er der kun få minutters gang til hyggelige Gudhjem, som byder på adskillige specialbutikker, caféer og restauranter.
Læs mere om Gudhjem Camping her.

Lyngholt Familiecamping

Pladsen ligger meget naturskønt på et 14 hektar stort område på den nordlige del af øen og er et perfekt udgangspunkt for ture til blandt andet Hammershus Slotsruin og Allinge. Slotslyngen, som er et af de vildeste steder på øen, ligger i campingpladsens baghave, ligesom både havet og klipperne ligger lige ved pladsen. Der er åbent hele året, dog er det i perioden fra 1. oktober til 1. maj kun mod forudgående henvendelse.
Læs mere om Lyngholt Familiecamping her.

Nexø Camping

Pladsen ligger på øens østlige side helt ud til Østersøen. Der er bademuligheder fra enten klipperne eller Stenbrudssøen, der ligger lige ved campingpladsen. Stenbrudssøen er samtidig øens største Put & Take-sø, så har du lyst til at fiske, er det altså en mulighed i søen, der er 18 meter dyb på de dybeste steder. Fra Nexø Camping er der kun cirka tre kilometer til Paradisbakkerne og fem kilometer til den fantastiske sandstrand på Balka.
Læs mere om Nexø Camping her.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her