Om os

Smukt beliggende campingplads

DCU-Camping Ejsing Strand er smukt beliggende kun få meter fra Venø Bugt og på første parket til store, fredede markarealer, hvor vindmøller og græssende køer er med til, at I som gæster for alvor føler Jer væk fra stress og verdens vrimmel. Stranden er yderst børnevenlig og desuden en af Danmarks mest populære blandt surfere – et godt sted at opleve søsiden på en anderledes og spændende måde med bl a kite-surfing og mulighed for kajaksejlads. Er I mere til cykelture i det fri, giver de mange historisk tilrettelagte ruter rig mulighed for en god oplevelse - men husk blæsten kan gå frisk over Limfjordens vande…

Populær legeplads

På pladsen forefindes 2 sanitetsbygninger - en lidt ældre ved indkørslen samt en nyere midt på pladsen. Der er et minimarked, hvor man kan købe lunt morgenbrød og andre dagligvarer. Desuden har vi en meget populær legeplads med tilhørende små cykler, hoppepuder, rutsjebaner, gynger, boldbane, minigolf samt beachvolleybane og petanquebaner. Endvidere kan man hygge sig i grillgården med et spil skak. Er man ikke selv den lykkelige ejer af en campingvogn, er der mulighed for at leje en af pladsens 3 hytter eller 2 veludstyrede campingvogne.

 

Share page with AddThis
Velkommen til DCU-Camping Ejsing Strand

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Ejsing Strand...

Rigtig god campingferie!

Niels

Lejrchef, DCU-Camping Ejsing Strand

ejsing@dcu.dk

DCU-Camping Ejsing Strand

Fjordvej 1, Ejsing
7830 Vinderup
Danmark

+45 97 44 61 13

ejsing@dcu.dk

Åbningstider

22.03-20.10.2019
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her