Ørneredevej 35 . DK-8270 Højbjerg . +45 86 27 02 07 . blommehaven@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Campingplads ved Aarhus med egen

badestrand

Masser af aktiviteter på pladsen og i Aarhus

for alle aldre

Lej en skøn

hytte tæt på Aarhus

Badebro lige ved Blommehaven. Foto: DCU

Badebro 

lige ved pladsen

DCU-Camping Blommehaven ligger få kilometer fra Aarhus' centrum og samtidig midt i naturen. Du bor midt i Marselisborgskoven med udsigt til Aarhus Bugt og de skønneste strande få kilometer fra kunstmuseet ARoS, Den gamle by, Tivoli Friheden og Aarhus' hyggelige midtby. Der er cykelsti helt ind til centrum og til Moesgård Museum fire km syd for pladsen. Aarhus har alt, og en uge er ikke nok.

Book dit ophold på DCU-Camping Blommehaven ved Aarhus her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book her

DCU-Camping Blommehaven ved Aarhus har egen badestrand og tilbyder høj kvalitet i tre store servicebygninger med bl.a. familiebaderum samt et herligt børnebadeværelse. Masser af aktiviteter på legepladserne, klatrevæggen, hoppepuderne, boldbanen eller den indendørs legeplads for de yngste. Fint område til teltcampister med køkken og spiseplads. Kiosk med friskbagt brød på pladsen. Fine hytter i forskellige størrelser til dig, der gerne vil leje. Teatre, shopping og byliv i Aarhus midtby eller natur og frisk luft - det hele findes lige her.

Forårs- og efterårspladser på DCU-Camping Blommehaven ved Aarhus

Såfremt du fremover er interesseret i at få en efterårsplads i 2020 eller en forårsplads i 2021 på DCU-Camping Blommehaven ved Aarhus, skal du venligst lade dig registrere på nedenstående maildresse. Den 1. august 2020 vil efterårspladserne bliver fordelt. Via en lodtrækning fra listen over de gæster, der har meldt sig til at komme i betragtning til en efterårsplads 2020, vælges det antal som må ligge på campingpladsen. Den 1. november 2020 vil forårspladserne 2021 blive fordelt. Via en lodtrækning fra listen over gæster, der har meldt sig til at komme i betragtning til en forårsplads 2021, vælges det antal som må ligge på campingpladsen. Husk at skrive navn, adresse og mailadresse på din ansøgning. Der kan kun modtages én ansøgning pr. hustand pr. forårs- eller efterårsplads. Alle kan søge. Skulle der være spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte lejrchef Kurt Nielsen.

 

chr@dcu.dk

Mosters2Go

Mosters2Go

Den 23. juni stiller Mosters2Go deres foodtruck op på DCU-Camping Blommehaven ved Aarhus, hvor den vil stå frem til den 8. august. Hver dag fra kl. 16.00 til 20.00 kan du købe spydstegte kyllinger og lækkert tilbehør.

Forudbestil meget gerne på tlf. 24 85 81 10

Besøg Mosters2Go her
Følg DCU-Camping Blommehaven på Facebook
Besøg DCU-Camping Blommehaven på Facebook

DCU-Camping Blommehaven, Aarhus

Ørneredevej 35
8270 Højbjerg
Danmark

+45 86 27 02 07

blommehaven@dcu.dk

Åbningstider

20.03-18.10.2020
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her