Salling Camping, yoga-workshop, yoga, Mikkel Brostrøm Kom til yoga-workshop med underviser Mikkel Brostrøm på Salling Camping. PR-foto
Oplevelser

Yoga-workshop på Salling Camping

Er du nysgerrig på yoga, så kom til Yoga-workshop på Salling Camping den 23. september.

Lørdag den 23. september 2017 kan du deltage i en yoga-workshop, som afholdes af Mikkel Brostrøm, der har beskæftiget sig med yoga siden 2003. 

Program for dagen
Kl. 10 - 12.30
I første del arbejder vi med kroppen, gør den afspændt og smidig. Vi vil nære kroppen med forskellige øvelser, der både skaber styrke og vitalitet og samtidig regenererer vores krop. Vi vil bl.a. stifte bekendtskab med yogastillinger, vejrtrækningskontrol og afspænding, og til sammen vil de værktøjer, vi bruger, fra yogaens verden, give en større ro, mere glæde og overskud i hverdagen.

Kl. 13.00 Frokost

Kl. 15 - 17.30
I anden del bygger vi videre på det, vi har skabt. Vi udforsker og fordyber os i yogastillinger, bygger videre på vejrtrækningsøvelserne, laver en dybdeafspænding og bringer meditationen ind for af skabe endnu mere kvalitet. Regenerering, forøget ro, glæde, overskud og vitalitet er blot nogle af de gaver, vi kan bringe med hjem efter en dag med udøvelse af redskaber fra yogaens verden.

Prisen er 750 kr. inkl. frokost.

Tilmelding
Endelig tilmelding ved betaling senest søndag den 17. september på mobile pay 22927860 eller indsat på konto 9070-2600172525 – husk navn og tlf.nr. ved overførsel.

 

Husk, at Salling Camping er DCU Partnerplads, så DCU-medlemmer får 15 % rabat på overnatningsgebyret.