Nordvestslovenien, Slovenien, campingferie, Adria Action, camping i tv Med den lille Adria Action-campingvogn på krogen kører vi til den nordvestlige del af Slovenien. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Camping i tv

Tv: Campingferie i Nordvestslovenien

Med en af Danmarks mindste campingvogne Adria Action på krogen kører vi denne gang til den nordvestlige del af Slovenien og besøger bl.a. Sloveniens historiske hovedstad Ljubljana, hvor campingpladsen ligger under 15 minutter fra centrum.
Annonce

 I Ljubljana besøger vi både den gamle borg, der ligger højt hævet over byen samt den gamle bydel ved floden Ljubljanica og dens mange smukke broer.

Herfra går turen videre op i bjergene til Triglav Nationalpark, hvor vi finder en lille primitiv campingplads lige ned til Bohinjsko-søen. Det er udgangspunkt for vandreture til Savica-vandfaldet og op til Vogel Ski Resort.

Slovenien er verdenskendt for sine mange grotter, og vi besøger grotten Škocjan-grotten i forbindelse med et besøg på Adria-fabrikken, hvor vi møder 50 danske campister, der er på ferie i området. 

Undervejs giver vi også gode campingtips til campingferie i Slovenien på denne årstid. 

Programmet sendes første gang mandag den 4. december 2017 kl. 21.25 og igen mandag den 11. december kl. 21.10 på dk4.