Anne-Vibeke Rejser, campingferie i Ardèche, Frankrig, teltcamping, telt Se med, når vi tager på teltcamping på den femstjernede campingplads Camping Parc Nature L’Ardéchois i Ardèche i Frankrig. Foto: Rasmus Schønning
Camping i tv

Tv: Campingferie i Ardèche, Frankrig

Campingferie i Frankrig kan gøres på rigtig mange forskellige måder, men hvis aktiv ferie kombineret med god mad og måske en enkelt Tour de France-etape kan friste, så er Alperne et godt valg.
Annonce

I dette program har Anne-Vibeke pakket bilen med telt, sovepose og liggeunderlag og fundet en virkelig skøn campingplads i Ardèche i Rhône-Alpes området.

Campingpladsen og dermed også teltpladserne ligger lige ned til den smukke Ardèche-flod, som også løber under et af områdets største seværdigheder Pont d’Arc. Den femstjernede campingplads Camping Parc Nature L’Ardéchois er en perfekt kombination af teltferie og luksus. Campingpladsen har alle de faciliteter, som man måske ikke har med i teltet. Omvendt mærkes naturen og floden på tætteste hold netop i teltet.

Anne-Vibeke Rejser, campingferie i Ardèche, Frankrig, teltcamping, telt, Pont d'Arc
Foto: Rasmus Schønning


Anne-Vibeke fortæller en masse om teltcamping og campingpladsen, som mange danskere ynder at besøge. Men hun besøger også attraktioner i området, som fx en kajaktur ned ad floden og gennem Pont d’Arc og det imponerende museum Caverne du Pont d’Arc. 
I de omkringliggende byer er der ofte marked, ligesom de lokale vinbønder gerne åbner dørene for forbipasserende.

Programmet sendes første gang 6.2.2017 kl. 20 og igen 13.2. kl. 20.30 på dk4.