Truma LevelControl Set, Truma LevelControl, Truma iNet Box, startpakke, rabatpris Truma lancerer en startpakke med Truma LevelControl og Truma iNet Box til rabatpris. Foto: Truma
Campingudstyr

Truma lancerer LevelControl Set

I forbindelse med lanceringen af LevelControl tilbyder Truma nu et attraktivt sæt: Det indeholder Truma LevelControl og Truma iNet Box til rabatpris.
Annonce

– Med denne startpakke henvender vi os til kunder, der endnu ingen iNet Box har i deres autocamper eller campingvogn, forklarer Bernd Gerlach, leder af European Retail Management. 

iNet Box er nødvendig for at kunne bruge LevelControl til nemt og præcist at få overblik over gasbeholdningen via Truma App. Det praktiske apparat måler ved hjælp af ultralyd gasflaskens indhold og overfører oplysningerne til iNet Box. iNet Box sender via Bluetooth eller SMS oplysningerne videre til kundens smartphone eller tablet. Men iNet Box kan meget mere end det: Det er den centrale styreenhed til Truma iNet System. På den måde er det også muligt at styre Combi varmeanlægget og Truma klimaanlæggene via app og få aktuel status for anlæg og køretøj på smartphone eller tablet. 

– Vi supplerer løbende systemet med nye funktioner og udbygger det hele tiden, så det virkelig kan betale sig at investere i iNet Box, siger Gerlach.

Prisen for Truma LevelControl Set er 2.399 kr. 

Truma LevelControl Set kan fås hos forhandlerne indtil 31. december 2017.