Dometic Perfectview, kamera, nem manøvrering, parkering, bakkamera På en skærm kunne man se, hvordan kameraet virker i praksis. Foto: Rasmus Schønning
Campingudstyr

Tjek på autocamperen fra alle vinkler

Dometic’s nye 360 graders Perfectview gør det lettere og sikrere at manøvrere med autocamperen. Og så findes der også en udgave til campingvognen.
Annonce

Enhver autocamperchauffør kan få koldsved og kuldegysninger ved tanken om at være skyld i en ulykke, fordi man har overset en medtrafikant. 
Nu er Dometic på banen med en løsning, der markant reducerer risikoen for ulykker. Perfectview cam 360 hedder kameraet, der filmer 360 grader rundt om vognen, så ingen vinkler er blinde. 

– Det er hurtigt at montere. Man lægger vognens højde og længde ind i systemet, og så regner den selv vinklen på kameraet ud, så man kan få et overblik i fugleperspektiv. Det betyder, at sikkerheden er i top, forklarer Steen Mandsberg fra Dometic.

Dometic Perfectview, kamera, nem manøvrering, parkering, bakkamera
Foto: Rasmus Schønning

 

Virker også på motorvej
På Caravan Salon Düsseldorf blev kameraet demonstreret på en bus i miniformat. Her kunne messegæsterne så på skærme se, hvordan kameraerne filmede samtlige vinkler, så chaufføren langt bedre kan danne sig et overblik fra førerhuset og dermed mindske risikoen for at ramme sine medtrafikanter. 
Kameraet virker også ved motorvejshastigheder, så det er altså ikke kun i bytrafik og ved parkering, man kan have gavn af kameraet. 

Også til campingvogne
Dometic har dog ikke kun tænkt på autocampisterne, men har også et kamera til campingvogne. Det hedder Dometic Perfectview VT 100 WiFi, som via WiFi sender et videosignal til campistens smartphone eller tablet, hvor man så kan følge med i, hvad der sker bag campingvognen. 

Dometic Perfectview, kamera, nem manøvrering, parkering, bakkamera
Foto: Rasmus Schønning

 

Læs mere om Dometic