Ferie for Alle, MCH Messecenter Herning, feriemesse, messe, campingmesse, camping, campingudstilling Hvis du tager campingvognen med på messens vintercamp, så har du ekstra god tid til at gå rundt på messen. Foto: Kurt Thorshauge
Vintercamping

Tag på vintercamp til Ferie for Alle-messen

Tag campingvognen med på vintercamp, når der er Ferie for Alle i 24.-26. februar 2017.

Campingbranchen den officielle partner på Ferie for Alle, når MCH Messecenter Herning i dagene 24.-26. februar 2017 slår dørene op til Skandinaviens største og mest besøgte feriemesse. På messen er der 14 udstillingshaller i alt og otte haller fyldt med camping, så der er nok at se på! 

Overnat på vintercamp
Det kan være svært at nå at gå rundt på hele messen på én dag, så benyt muligheden for at tage et weekendophold på den store vintercampingplads bag MCH Messecenter Herning – blot få minutters gang fra campinghallerne. På den måde har du god tid til at nyde messen og den gode stemning på pladsen.

Camping Lounge
Restauranten i hjørnet af Hal F er åben for vintercampister fredag og lørdag fra kl. 18 - 22. Det er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer, og der vil også være et lille udvalg af købe. 

Klubbestilling
Campingklubber har mulighed for at blive placeret samlet på campingpladsen. Forudsætningen er blot, at man kan mønste minimum 10 vogne, som tilmeldes og betales samlet. Sidste frist for tilmelding som klub er fredag 17. februar.

Sidste tilmelding
Sidste mulighed for online tilmelding er fredag 17. februar 2017 kl. 12.00. Herefter foregår tilmelding ved ankomst på pladsen.

Åbningstider for vintercamp – nu allerede fra onsdag!
Fra onsdag 22. februar kl. 14.00 til søndag 26. februar kl. 17.00.

Find vej til vintercampen
Indkørsel til campingpladsen sker via Port 13, som man finder ved at køre ad Kaj Zartows Vej og herefter benytter den markerede indkørsel. Man skal ikke længere køre op på bagsiden af Jyske Bank Boxen, men i stedet benytte separat indkørsel, som vil være tydeligt markeret.


Vel mødt!

Med venlig hilsen lejrcheferne

Søren Sørensen, DCU-Camping Åbyskov Strand og Per Johnsen, DCU-Camping Hesselhus

 

Læs mere om Ferie for Alle