Vintercamp, Ferie for Alle, campingmesse, feriemesse, messer, MCH Messecenter Herning Hvis du tager campingvognen eller autocamperen med på Ferie for Alles vintercamp, så har du ekstra god tid til at gå rundt på messen. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Vintercamp

Tag på vintercamp til Ferie for Alle-messen

Tag campingvognen, autocamperen eller teltet med på vintercamp, når der er Ferie for Alle den 22.-24. februar 2019 i MCH Messecenter Herning.

Caribien er den officielle partner på Ferie for Alle, når MCH Messecenter Herning i dagene 22.-24. februar 2019 slår dørene op til Skandinaviens største og mest besøgte feriemesse. På messen er der otte haller fyldt med camping, så der er nok at se på! 

Overnat på vintercamp

Det kan være svært at nå at gå rundt på hele messen på én dag, så benyt muligheden for at tage et weekendophold på den store vintercampingplads bag MCH Messecenter Herning – blot få minutters gang fra campinghallerne. På den måde har du god tid til at nyde messen og den gode stemning på pladsen.
 

Åbningstider på vintercamp

Fra onsdag 20. februar kl. 14.00 til søndag 24. februar kl. 17.00.

Lejrchefer:
Søren og Pia, DCU-Camping Åbyskov Strand
Anders og Cecilie, DCU-Camping Billevænge Strand

Indkørsel til campingpladsen sker via Port 13, som man finder ved at køre ad Kaj Zartows Vej og herefter benytter den markerede indkørsel. Man skal ikke længere køre op på bagsiden af Jyske Bank Boxen, men i stedet benytte separat indkørsel, som vil være tydeligt markeret.


Klubbestilling

Campingklubber har mulighed for at blive placeret samlet på campingpladsen. Forudsætningen er blot, at man kan mønstre minimum 10 vogne, som tilmeldes og betales samlet. Sidste frist for tilmelding som klub er fredag 15. februar.

Ved klubbestilling kontakt venligst Johnny Tang Frandsen
 

Sidste tilmelding

Sidste mulighed for online tilmelding er fredag 15. februar 2019 kl. 12.00. Herefter foregår tilmelding ved ankomst på pladsen.


Pladsnumre

Pladsnumrene uddeles ved ankomst til pladsen. Vil man bo sammen, skal man ankomme sammen (klubbestillinger er dog undtaget). Det er lejrcheferne, der tildeler de enkelte placeringer.
 

Pladsanvisning og armbånd

Der vil være kontrollører på pladsen, som anviser vognene til de rigtige pladser. Ved ankomst udleveres armbånd, som alle skal bære for at komme ind på pladsen. Bærer man ikke armbåndet, er der ingen adgang til pladsen.
 

Badefaciliteter

Der er badefaciliteter i Ferie for Alle's åbningstider i omklædningsrummene ved Hal E, C og F, og døgnåbent i hal Q og på Anneksgården.
 

Andet

Kontaktperson MCH Messecenter Herning: Johnny Frandsen
Der er forbud mod anvendelse af elektriske varmeblæsere.


Vel mødt!
 

Læs mere om vintercampen

Læs mere om Ferie for Alle