Vintercamp, Ferie for Alle, campingmesse, feriemesse, messer, MCH Messecenter Herning Hvis du tager campingvognen eller autocamperen med på Ferie for Alles vintercamp, så har du ekstra god tid til at gå rundt på messen. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Vintercamp

Tag på vintercamp til Ferie for Alle-messen

Tag campingvognen eller teltet med på vintercamp, når der er Ferie for Alle den 23.-25. februar 2018 i MCH Messecenter Herning.

Spanien er den officielle partner på Ferie for Alle, når MCH Messecenter Herning i dagene 23.-25. februar 2018 slår dørene op til Skandinaviens største og mest besøgte feriemesse. På messen er der otte haller fyldt med camping, så der er nok at se på! 

Overnat på vintercamp
Det kan være svært at nå at gå rundt på hele messen på én dag, så benyt muligheden for at tage et weekendophold på den store vintercampingplads bag MCH Messecenter Herning – blot få minutters gang fra campinghallerne. På den måde har du god tid til at nyde messen og den gode stemning på pladsen.

Camping Lounge
Restauranten i hjørnet af hal F er åben for vintercampister fredag og lørdag fra kl. 18-22. Det er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer, og der vil også være et lille udvalg at købe. 

Klubbestilling
Campingklubber har mulighed for at blive placeret samlet på campingpladsen. Forudsætningen er blot, at man kan mønstre minimum 10 vogne, som tilmeldes og betales samlet. Sidste frist for tilmelding som klub er fredag 16. februar.

Ved klubbestilling kontakt venligst Johnny Tang Frandsen

Sidste tilmelding
Sidste mulighed for online-tilmelding er fredag 16. februar 2018 kl. 12.00 på www.ferieforalle.dk. Herefter foregår tilmelding ved ankomst på pladsen.

Åbningstider for vintercamp – allerede fra onsdag
Fra onsdag 21. februar kl. 14.00 til søndag 25. februar kl. 17.00

Find vej til vintercampen
Indkørsel til campingpladsen sker via Port 13, som man finder ved at køre ad Kaj Zartows Vej og herefter benytter den markerede indkørsel. Man skal ikke længere køre op på bagsiden af Jyske Bank Boxen, men i stedet benytte separat indkørsel, som vil være tydeligt markeret. Ankomstregistrering er flyttet til Anneksgården af hensyn til byggeriet ved BOXEN. 


Vel mødt!
 

Læs mere om vintercampen

Læs mere om Ferie for Alle