DCU opfører nye hytter og tilbyder medlemsrabat på hytteleje i lavsæsonen DCU opfører nye hytter og tilbyder medlemsrabat på hytteleje i lavsæsonen
Campinghytter

Tag på campingferie med DCU og få rabat på hytter

Vil du på hytteferie med familien? Som medlem af DCU sparer du 10 procent, når du lejer en hytte på en af DCUs campingpladser i lavsæsonen.
Annonce

Har du lyst til at prøve en virkelig nem måde at tage på campingferie på, så lej en af de mange hytter på DCUs campingpladser. Der er forskellige typer hytter i forskellige prislejer til forskellige behov, men fælles for dem er, at du som medlem af DCU får 10 % rabat på lejen i lavsæsonen.

Nye hytter på vej

For at kunne tilbyde medlemmerne det nyeste opfører DCU 12 splinternye hytter i DCU-regi fordelt med tre hytter på Copenhagen Camp Absalon, tre i Odense, tre i Rørvig og tre på Gjerrild Nordstrand, som stilles op i løbet af foråret og den tidlige sommer 2020.

– Det er de såkaldte Excellent-huse, som er på 38 kvadratmeter med bad, toilet og med ovenlys, som skaber et fantastisk flot lysindfald. Hytterne har også store terrasser, gulvvarme og opvaskemaskine, så det er virkelig luksuriøst, fortæller driftsleder i DCU, Per Malle. 

 

Kan tage venner med

DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, ser frem til at kunne tilbyde medlemmer og gæster muligheden for at overnatte i de nye, store hytter. 

– Hyttecamping har allerede vist sig at være en stor succes på andre campingpladser, og det er noget, DCU har manglet lidt. Hytterne kan også bruges til, når andre campinggæster i telt, campingvogn eller autocamper vil have familie eller venner med på camping, men som måske ikke har lyst til at sove i telt eller vogn. Og måske kan det bidrage til, at nye får lyst til camping, når de - opdager hyggen på pladserne. Den mangfoldighed, som camping kan tilbyde, og som ingen andre ferieformer kan, vil vi i DCU gerne være med til at understøtte, siger Anne-Vibeke Isaksen.