Glamping, Svendborg Sund Camping, campingplads, telte Hyggen og komforten er helt i top både inden og uden for teltet. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Glamping

Svendborg Sund Camping satser på glamping

Teltcamping på første klasse. Stor blød dobbeltseng, hyggelig indretning, terrasse og udsigt til vandet. Det kaldes glamping på Svendborg Sund Camping. Det eneste, du skal komme med, er dine personlige ejendele.
Annonce

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen

Camping kan ikke gøres mere enkelt end som her på Svendborg Sund Camping, hvor store runde, lyse bomuldstelte er sat op i første række ved Svendborg Sund. På terrassen er der store komfortable møbler med bløde hynder og varme tæpper, så man kan sidde ude til langt ud på natten, hvis man har lyst til det.

Inde i selve teltet er der masser af plads. En stor og bred dobbeltseng står midt i rummet sammen med en blød øreklapstol, hvor man kan smide benene op og læse en god bog. Der er ikke køkken, bad og toilet i selve teltet, men det er der på campingpladsen, og det er alt sammen af samme høje kvalitet, og der er fokus på rengøring, så det altid står rent og pænt.

– Vi har valgt at satse på glamping, fordi vi kan mærke, at det får helt nye målgrupper til at vælge campingferie. Og så er det en af de bedste måder at afprøve ferieformen, inden man går ud og investere i eget campingudstyr, siger Maria Da Silva på Svendborg Sund Camping.

Glamping, Svendborg Sund Camping, campingplads, telte
Foto: Lasse Løndahl Henriksen

 

Campingpladsen ligger på Tåsinge i et naturskønt område lige ud til vandet og med skoven i baghaven. Der er utrolig hyggeligt, fordi en del af den natur, der ligger tættest på vandet ikke må bebos af campister, så her er der rig mulighed for at spille spil eller bare lægge sig på græsset og nyde udsigten. Det er også her, grillområdet og legepladsen findes, og her går campingpladsens geder.
 

Læs mere om Svendborg Sund Camping