Musikcamp for børn, DCU-Flyvesandet Strand Camp Musikcampen blev afholdt første gang i 2017 og blev en stor succes, som nu gentages. Foto: DCU-Flyvesandet Strand Camping
Musikcamp

Stadig ledige pladser på musikcamp på DCU-Flyvesandet Strand Camp

DCU-Flyvesandet Strand Camp afholder i samarbejde med Nordfyns Musikskole en musikcamp i uge 27.

Tekst: Tina Holm-Jensen

– Vi afholdt musikcampen for første gange sidste år, og det blev en kæmpe succes. Ugen igennem øver børnene musik om formiddagene, og eftermiddagene bliver brugt på kreative ting som at tegne, male sten og udforske naturen sammen med campingpladsens tanter, fortæller lejrchef Susan Vangedal og fortsætter: – Der er plads til 30 børn på campen, og alle er velkomne. Målgruppen er de 6-12 årige, og undervisningen tager udgangspunkt i børnenes niveau, dvs. at man ikke behøver at have spillet musik før. Det vigtigste er bare, at man har lyst til at prøve kræfter med musikken.

Tre lærere fra Nordfyns Musikskole deltager i campen, og underviser Trine Larsen informerer: 
– De instrumenter, vi tager med, vil blive valgt ud fra børnenes størrelser. Der vil både være trompet, harmonika og klarinet alt efter børnenes alder. Vi vil lave et samspil for de tre instrumenter og ved hjælp af rytmeinstrumenter, vil vi lave stomp. Vi vil lege rytme-, danse- og sanglege for at udvikle børnenes musikalske verden. 
Og hun understreger, at der vil blive taget meget højde for aldersspredningen, så alle børn efter campen kan tage hjem med følelsen af succes, ligegyldigt hvilket niveau de starter på.

Specielt musikcamp-tilbud
Tag dine børn eller børnebørnene med på ferie og gi’ dem en på opleveren. Inklusiv overnatning i egen campingvogn fra søndag den 1. juli - lørdag den 7. juli med to voksne og to børn kun 995 kr. (normalpris 1.389 kr.). Prisen forudsætter et medlemskab af DCU, samt at barnet/børnene deltager i musikcampen.

Fakta
Musikcampen er fra mandag den 2. juli - torsdag den 5. juli. Alle dage fra kl. 9-15. 
Deltagelse i musikcampen er gratis.
Torsdag afsluttes der med en minikoncert, hvor forældre, søskende, bedsteforældre osv. er velkomne til at komme og høre, hvad børnene har lært. 
For reservation kontakt pladsen på tlf. 64 87 13 20.
 

Læs mere om DCU-Flyvesandet Strand Camp