HYMER ERIBA Exciting 560, campingvogn, 60 års jubilæumsmodel, 2017-model HYMER ERIBA Exciting præsenteres i to 60 års jubilæumsudgaver, her ses model 560. PR-foto
Campingvogn

Se HYMERs 60 års jubilæumsmodeller

HYMER Eriba har 60 års jubilæum og sender spændende jubilæumsmodeller på markedet.
Annonce

ERIBA Exciting 60 års jubilæumsmodeller

Den populære ERIBA Exciting præsenteres i to 60 års jubilæumsudgaver, model 505 og model 560. Begge familievogne er med rummelige indretninger, 505 er 230 cm i bredden og 560 er 250 cm i bredden. Du får en jubilæumspakke med rigtig meget indhold, for eksempel helt specielle nye møbler i Mocca-højglans, specielle hynder med jubilæumsstof, udvendige glatte aluminiumsplader, aluminiumsfælge og meget, meget mere.

Et par helt unikke modeller med et helt unikt standardudstyr til helt unikke priser.
 

ERIBA Nova GL 60 års jubilæumsmodeller

Her er tale om den komplette Nova GL-serie, der tilbydes som 60 års jubilæumsmodeller. Også her er der tale om et godt tilbud med en helt speciel jubilæumspakke, der indeholder en masse udstyr og lækre nye detaljer. Der er blandt andet et specielt møbeldesign, specielt hyndestof, specielle møbeltoppe, ambientebelysning, indgangsdør med vindue, myggenetdør og meget, meget mere.

Interiøret er ikke sammenligneligt med den normale GL-serie, da der her er tale om vogne i særklasse. 60 års jubilæumsserien leveres som sagt i alle GL-modeller, og der er gode besparelser for kunderne. 

HYMER ERIBA Nova GL, campingvogn, 60 års jubilæumsmodel, 2017-model
PR-foto