KABE Travel Master Classic 740 LXL, KABE, autocamper, 2017-model, Ferie for Alle, Herning På Ferie for Alle-messen kan du opleve den nye KABE Travel Master Classic 740 LXL. Foto: KABE
Campingnyhed

Se de nye KABE-modeller på Ferie for Alle

Oplev de spritnye KABE-campingvogne og autocampere på Ferie for Alle-messen i Herning 24.-26. februar.

Oplev den nye KABE Royal 560 FK KS
Efter succesen med Royal 630 FK-modellen med køkken i front, har KABE grebet konstruktionspennen og skabt en helt ny unik model med stort køkken i forenden af vognen. KABE Royal og Imperial 560 FK er den helt nye trendsætter indenfor rejsevogne, hvor der lægges vægt på komfort og luksus.

KABE Royal 560 FK KS, KABE, campingvogn, camping, 2017-model, Ferie for Alle
På messen kan du opleve en prototype af den spritnye KABE Royal 560 FK KS.
Foto: KABE

Steen Reinholdt Rasmussen fra importøren i Lunderskov udtaler:
– Det er lykkedes os at låne en af de første prototyper af denne helt nye model, som vi med stolthed nu kan vise frem for publikum på messen. Vi er spændte på kundernes reaktion, men vi er sikre på, at den vil blive positiv modtaget. KABE er kendt for at være et skridt foran, når det gælder udvikling, hvilket vi også kommer til at se her.

Begge modeller indeholder selvfølgelig det normale høje standardudstyr, som KABE-vognene tilbyder. Her kan bl.a. nævnes det store ”Skyroof” over køkkenet, som giver direkte udsyn til himlen.

KABE Royal 560 FK KS, KABE, campingvogn, camping, 2017-model, Ferie for Alle
I KABE Royal 560 FK KS-campingvognen ligger køkkenet i forenden med skyroof, som giver ekstra lys i vognen.
Foto: KABE


KABE-autocamper nu også på Ferie for Alle
For første gang i mange år kan man se en KABE-autocamper på Ferie for Alle-messen i Herning. Det er Campinggården Ormslev ved Aarhus, der som den eneste repræsentant i Danmark af KABE-autocampere medbringer en KABE Travel Master Classic 740 LXL til messen.

Steen Reinholdt Rasmussen fra importøren og Steen Overgaard fra Campinggården Ormslev udtaler i fællesskab: 
– Vi er stolte over at kunne vise en så lækker autocamper frem til publikum på messen i Herning. Travel Master Classic er KABE’s billigste serie, men indeholder selvfølgelig alligevel alle KABE’s helårs ”camping”-egenskaber såsom vandbåren gulvvarme, centralvarme, ecoprim-isolering osv. Den indeholder simpelthen så mange detaljer som standardudstyr, som man ellers skal købe som ekstraudstyr ved de nærmeste konkurrenter. Vi har store forventninger til denne type autocamper og kan også allerede nu se på efterspørgslen, at der er stor interesse for produktet.

KABE Travel Master Classic er modelserien med en lidt mindre ekstraudstyrsliste, hvilket er med til at gøre denne autocamperserie, lidt billigere i anskaffelsespris end de andre autocampere i KABE’s sortiment. Men der er ikke gået på kompromis med KABE’s høje kvalitet, da vi ved, at dette er et af KABE’s værdipunkter.

KABE Travel Master Classic 740 LXL, KABE, autocamper, 2017-model, Ferie for Alle, Herning
KABE Travel Master Classic indeholder en lidt mindre ekstraudstyrsliste, hvilket er med til at gøre denne autocamperserie lidt billigere i anskaffelsespris.
Foto: KABE

 

I butikken hos Campinggården Ormslev er der også udstillet en KABE Travel Master Crossover X780 LXL, som er en nyhed til sæsonen 2017. 

Kig ind i HAL E på KABE-standen og se nye modeller.