Campingmesser, messer, 2018, Allborg, København, Odense, Herning Køen er lang til Camping Aalborg, der finder sted i de lige år. Foruden Aalborg er der i begyndelsen af 2018 også messe i København, Odense og Herning. PR-foto
Campingmesser

Sæt kryds ved de danske campingmesser

2018 byder på fire store campingmesser i Danmark, se hvor og hvornår messerne finder sted.

København, Odense, Herning og Aalborg har adskillige ting til fælles – bl.a. at de alle i begyndelsen af 2018 er hjemsted for store campingmesser. 

Det er endnu for tidligt at sige noget om antallet af udstillere, men datoerne for de fire messer er for længst på plads. Det betyder, at alle campinginteresserede allerede nu kan sætte kryds i kalenderen ved den eller de messer, de gerne vil besøge.

Genoplivet efter pause
Den første af årets danske campingmesser finder sted i København, hvor Bella Center Copenhagen danner rammen om Camping & Outdoor-messen FRI 2018, som messen hedder i 2018. Efter en pause på to år blev Camping i Bella genoplivet i 2017. Det var både de cirka 9.500 besøgende, arrangører og udstillere efterfølgende så tilfredse med, at det blev besluttet at gentage succesen i 2018, hvor udstillingen finder sted fra 19. til 21. januar. 

Læs mere om FRI 2018

Derefter er der kun en uge til Ferie-Fritid 2018 i Odense, der afholdes fra 26. til 28. januar. Den fynske messe er vokset støt gennem årene, og i 2017 spredte den sig for første gang over tre udstillingshaller i Odense Congress Center, der lægger lokaler til. 

Læs mere om Ferie-Fritid

Kun i lige år
Nordjylland er også på messekortet i 2018 med campingmessen Camping Aalborg. Den nordjyske by holder kun messe i de lige år, og i 2018 sker det således igen, hvor Aalborg Kongres & Kultur Center som vanligt er vært for begivenheden. Camping Aalborg kalder sig for ”Danmarks eneste specialmesse med alt til campinglivet” – i år ligger den i dagene fra fredag den 9. til søndag den 11. februar. 

Læs mere om Camping 2018 Aalborg

Som rosinen i pølseenden ligger Ferie for Alle i Herning. Det er Skandinaviens største feriemesse, hvor camping fylder rigtig godt op i messehallerne sammen med en række andre ferieformer. Ferie for Alle plejer at tiltrække godt 60.000 besøgende i Messecenter Herning, hvor messen i år finder sted fra 23. til 25. februar. 

Læs mere om Ferie for Alle
 

Campingmesser, messer, 2018, Allborg, København, Odense, Herning, vintercamping, telte, campingvogne
På Ferie for Alle er der en campingplads i forbindelse med messen. De fleste ligger i campingvogn eller autocamper, men enkelte benytter lejligheden til at lufte teltet.
Foto: Lasse Løndahl Henriksen