Hymer Eriba Touring, hævetag, campingvogne Både Bent og Tony og deres koner er alle blevet vilde med camping. Privatfoto
Campingvogn

Sådan en vil jeg også ha’

”Sådan en vil jeg også ha’”, lyder det fra Tony Olsen, der bare måtte have den samme campingvogn som sin storebror. Lyder det som et søskendepar, der vil have den samme slikpose, så er det ikke helt forkert.
Annonce

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen

Tony og hans lillebror Bent Olsen har godt nok rundet de 70, men da den ene fik en campingvogn, måtte den anden have en nøjagtig magen til.

Men det er det, der sker, når man forelsker sig ved første øjekast, og det var nøjagtigt, hvad der skete, da lillebror Bent fik fingrene i en Hymer Touring med hævetag. For da storebror Tony så den, så måtte han også have en. Det var nu bare ikke så lige til.

– Min kone Tina er en ørn på nettet og gik straks i gang med at lede, men hver gang vi fandt den model, vi ledte efter, blev den solgt på nul komma fem. Vi har aldrig tidligere prøvet at skulle beslutte os så hurtigt, da vi altid har kørt med telt i bilen og bare taget tingene, som de kommer, men langt om længe lykkedes det, siger Tony Olsen, der nu er den lykkelige ejer af en lille bitte og meget hyggelig hævetagsvogn.

Campingvognen blev fundet og købt hos Kongeaa Caravan Center, der ydede topservice under hele forløbet.

– Der var nogle småting, der skulle udbedres, men alt gik som smurt, og vi er i dag lykkelige for vores valg af campingliv, siger Tony Olsen.

Hymer Eriba Touring, hævetag, campingvogne
Privatfoto

 

Vilde med camping

Bent og hans kone Ingrid Boye er helt vilde med camping og har siden 2014 kørt mange kilometer med den lille campingvogn.

– Min kone Ingrid kunne slet ikke se sig selv på camping, men da hun havde været med nogle gange og fået de fine naturoplevelser på første parket, var hun solgt. Vi har camperet mange steder lige siden, siger Bent Olsen.

Tony og Tina kører også med deres lille campingvogn, men meget af tiden ligger de på DCU-Copenhagen Camp (Absalon), fordi Tine ikke har langt på arbejde, og fordi børn og børnebørn kan besøges ofte.

– Tine arbejder jo stadig, så det er perfekt, at jeg kan gå til hånde i løbet af dagen, hvis vores børn har brug for en forlænget arm. Jeg cykler også meget på voldene her i området, og København er jo kun 10 minutter med S-tog herfra, så jeg har alt, hvad jeg skal bruge, siger Tony Olsen.

Campingpladsen omtaler Tony sammen med campingvognen som deres andet hjem, og det er selvom, der ikke er meget plads. Mange naboer kommer ofte over og vil gerne kigge ind, og mange overraskes over indretningen, fordi den har alt: Stue, køkken, soveværelse, og frem for alt så giver den en masse frihed, fordi den kan trækkes af stort set alle biler og komme frem overalt.

– Vi elsker camping, og vi mangler absolut intet. Vi kunne slet ikke drømme om at holde ferie på andre måder, og det fortæller vi til alle dem, vi møder, slutter Tony Olsen, der på intet tidspunkt har fortrudt, at han fulgte i lillebrorens camping-fodspor.

Hymer Eriba Touring, hævetag, campingvogne, Bent Olsen
Privatfoto

 

Del din campinghistorie med DCU

Har du også en campinghistorie, du gerne vil dele med os, så skriv til redaktion@dcu.dk.