Ribehøj, suiter, panoramasuiter, luksussuiter De nye 35 kvm panoramasuiter på Ribehøj er indrettet med naturens materialer og har blandt andet vinbar, pejs og jacuzzi. Foto: Ribehøj
Campingpladser

Ribehøj opruster med eksklusive panoramasuiter

Nu kan du campere i eksklusive nye panoramasuiter hos Ribehøj.

Siden foråret har det summet af byggeaktivitet hos Ribehøj nær Ribe, hvor håndværkere og personale de sidste måneder har været i gang med at save, bore og hamre. Resultatet står nu færdigt i form af fire nye og helt unikke panoramasuiter. 
 
– Vi har længe haft en drøm om at udvide vores overnatningsfaciliteter, og vi er meget stolte af resulta-tet, siger indehaver af Ribehøj, Carsten Kjær og fortsætter: – Vi tegner og opfører selv i vid udstrækning bygningerne på Ribehøj, så derfor er det i høj grad et hjerteprojekt, når vi som her går i gang med et større byggeprojekt. 
 
Panoramasuiterne er hver især på 35 kvm og indrettet i naturens egne materialer og med storslået udsigt over park og sø. Det gennemgående udtryk er varme og hyggelige rammer. Alle suiter er udstyret med pejs, vinbar, dobbelte brusere, og til hver suite hører en privat terrasse med en stor fire personers jacuzzi. 

Ribehøj, suiter, panoramasuiter, luksussuiter, badeværelse
Rummelige badeværelser i lyse materialer.
Foto: Ribehøj


 
Unik arkitektur og afdæmpet luksus
Som alt andet på Ribehøj følger de nye panoramasuiter stedets helt unikke arkitektur med inspiration hentet fra eksklusive hoteller i de schweiziske alper. Der er fokus på afdæmpet luksus, og indehaverne glæder sig over, at de nye panoramasuiter på Ribehøj allerede er blevet besøgt af de første gæster, der har meldt tilbage med meget positiv respons.

– For os er det vigtigt at give vore gæster en helhedsoplevelse. Derfor lægger vi stor vægt på de små og personlige detaljer. For eksempel modtager vi personligt alle vores gæster, og jacuzzien er naturligvis opvarmet og klar til brug, når gæsterne ankommer til deres suite, fortæller Carsten Kjær.

I forbindelse med de nye bygninger og travlhed generelt udvider Ribehøj desuden åbningstiderne til også at inkludere mandage og tirsdage – så man i fremtiden kan besøge stedet alle ugens dage.

Ribehøj, suiter, panoramasuiter, luksussuiter, pejs, vinbar, stue
Alle suiter er udstyret med pejs og vinbar og er inspireret af eksklusive schweiziske hoteller.
Foto: Ribehøj

 

Læs mere om Ribehøj

 

Husk, at Ribehøj er DCU Partnerplads, så DCU-medlemmer får 15 % rabat på persongebyret.

Om Ribehøj

Ribehøj startede som landbrug i 1931 og består i dag af både en prisbelønnet gourmetrestaurant, naturpark og biohotel med eksklusive bjælkehytter og suiter.

Ribehøj drives af ægteparret Karina og Carsten Kjær samt medejer Kaare Byskov.