Peugeot 5008 2,0 HDI 150 Allure
ANDENPLADSEN I ÅRETS CAMPINGTRÆKKER 2018

Peugeot 5008 2,0 HDI 150 Allure

Udsalgspris for testbilen inkl. ekstraudstyr: 488.990 kr.
Billigste variant: 279.900 kr.
Forbrug: 21,7 km/l 
Hk/Nm: 150/370
Tilladt totalvægt: 2.230 kg
Maks. anhængervægt med bremser: 1.800 kg

 

Juryens kommentarer

Frede Petersen:
Denne bil var en positiv overraskelse; en vældigt fin familiebil, selv om den måske koster lidt for meget. Generelt set har den gode køregenskaber, god acceleration og god retningsstabilitet, og er absolut egnet som en god campingtrækker. Så plus opad.

Nikolai Rahlf:
Rummelig familiebil med en fin dieselmotor. Behagelig på landevejen, men på banen bar den præg af sin højde. Meget bil for pengene.

Stefan Rosendal:
Vellykket Crossover familiebil. Retningsstabil og med smidig motor, og med særlig høj brugsværdi i kraft af sine gode køregenskaber og acceleration. Særdeles egnet som campingtrækker. Godkendt til Stærk med træk.

Flemming Lundberg Petersen:
En god overraskelse, når man ser på bilens størrelse med virkelig megen plads. En fortrinlig og velkørende familiebil, der med sine 150 dieselheste også havde de fornødne kræfter til diverse udfordringer. Det stod straks klart, at den ville være blandt mine foretrukne. Den stod også virkelig godt på benene ved manøvreprøverne, hvor selvfølgelig dens højde og vægt gjorde, at den ikke dansede som en sylfide – men virkelig velkørende.

Thomas André Petersen:
Alle familiers drøm om en multibil. Masser af udstyr og gennemtestet komfort. Kræfter og teknik til at tumle en tung campingvogn. Prisen på næsten en halv million er i den lave ende i forhold til sammenlignelige konkurrenter, men alligevel lige uden for rækkevidden for de fleste.

Stærk med træk