DCU-Copenhagen Camp, camping, campingplads, Rødovre DCU-Copenhagen Camp har igen fået pensionistrabat som de andre DCU-pladser. Foto: Rasmus Schønning
Pensionistrabat

Pensionistrabat på alle DCU-pladser

DCU har valgt at genindføre pensionistrabatten på DCU-Copenhagen Camp.
Annonce

Dansk Camping Union sløjfede sidste år pensionistrabatten på DCU-Copenhagen Camp, hvilket flere medlemmer gav udtryk for, at de var utilfredse med.

Nu er der imidlertid godt nyt til de pensionister, der var kede af den beslutning. For med øjeblikkelig virkning har DCU besluttet at genindføre pensionistrabatten på DCU-Copenhagen Camp. Det betyder, at samtlige DCU’s 22 campingpladser nu igen giver 50 % rabat på normalprisen pr. døgn til pensionister i lavsæsonen, som strækker sig fra 1. januar til 22. juni og igen fra 25. august til 31. december 2019 (der gives dog ikke pensionistrabat på helligdage samt i helligdagsferier).

Landsformand i DCU, Bjarne Jensen, siger, at beslutningen er udtryk for, at campingunionen har lyttet til sine medlemmer.

– Vi må konstatere, at vi har fået en del kritik fra vores medlemmer for at sløjfe pensionistrabatten på DCU-Copenhagen Camp, og det reagerer vi nu på ved at genindføre rabatten. Det håber vi, at vores medlemmer vil tage godt imod, siger Bjarne Jensen.


Læs mere om DCU-Copenhagen Camp