DCU

Påsketur til Lago Maggiore i Italien

Lang påsketur til Lago Maggiore i Italien, fra den 04. april - 12. april 2020
Annonce

Påsketur til Lago Maggiore i Italien.

Den lange påsketur går til Camping Village Continental der ligger ved Lago di Mergozzo blot 1 km. fra den berømte Lago Maggiore.

Området er kendt for sit milde klima og eksotiske beplantning, da der yders sjældent er frost i området om vinteren.

Lago Maggioer er en af de største søer i alperne, 80% af søen ligger i Italien og 20% i Schweiz. I den del af søen som vi skal bo tæt ved ligger de Borromeiske øer 3 små smukke øer hvoraf Isola Bella nok er den flotteste.

Programmet for turen vil indeholde

En dags tur med Lago Maggiore Express en spændende tur med Centovalli-jernbanen gennem de gennem de ”hundrede dale” en tur med fantastiske udsigter, dristige broer over de klareste vandløb vinmarker, kastanjeskove og små landsbyer klæber sig til bjergskråningerne. Herefter sejler man på Maggiore søen tilbage til byen Stresa. Mens vi sejler vil vi nyde en frokost om bord på båden. Brug linket Lago Maggiore Expres og se de skønne billeder.

Vi skal på en bustur til Gorges d´Uriezzo

Uriezzo kløfterne er dannet og udhulet af vand som har løbet under isen og gravet sig ned i klipperne, nu flyder der ikke mere vand gennem den smalle dybe kløft og derfor er det muligt af stier og broer at gå gennem dette specielle univers, som også byder på et komplekst økosystem med forskellige plantearter så som mos og bregner, der er særligt velegnet til disse vanskelige forhold.

Efter gåturen i naturen kører vi til et sted hvor vi skal smage på lokale specialiteter og 3 forskellige vine.

Besøg på øen Isola Bella

Vi sejler ud til øen Isola Bella, hvor vi skal se og hører historien om Slottet og Parken og nyde den smukke udsigt over søen.

Vi skal selvfølgelig også have velkomst middag, påskefrokost og afskedsmiddag.

Pris

En enhed med 2 personer Kr. 4.490,00
En enhed med 1 person    Kr. 3.490,00

Turledere:
Kirsten & John Sülau Jørgensen 2424 7174
Anne-Birthe og Harry Christensen 2083 6052