Den nye kollektion anvender Outwell Advanced Air System, der forenkler opsætningen, da teltet kun skal pumpes op et sted. Den nye kollektion anvender Outwell Advanced Air System, der forenkler opsætningen, da teltet kun skal pumpes op et sted. Foto: Outwell
Fortelte

Outwell klar med nye luftfortelte til autocampere

Outwell har introduceret Nordic Shore Motorhome-kollektionen til autocampere. Disse luftfortelte til større autocampere udvider opholdsrummet som en integreret del af vognen, hvilket campister med autocampere sætter stor pris på.
Annonce

Den nye kollektion anvender Outwell Advanced Air System, der forenkler opsætningen, da teltet kun skal pumpes op et sted. De vinklede luftstænger giver hurtig og let opsætning med god stabilitet i al slags vejr.

Designet gør tagskinnelængden kortere, så den er lettere at trække på. Der er taget højde for enhver variation i afstanden mellem forteltet og siden af køretøjet med Outwell Roof Tube Adjustment Socket. Dette giver en tættere tilslutning, der er nødvendig for at forebygge træk og forebygge risikoen for skade på enheden.

 

Beskytter vognen mod skrammer

Outwell Foamed Pole Sealing System giver en tæt forbindelse mellem forteltets bagside og autocamperen, og samtidig beskytter den vognen mod skrammer fra de justerbare stålstænger.

Der er også mulighed for at tilføje højdejusterbare skiver under hver stang, hvilket hjælper med at udligne ujævnheder på pladsen – noget, der almindeligvis er vanskeligt med luftfortelte.

Den gode vejrbeskyttelse er forbedret med det markedsførende prægede Outtex HD-stof – en rigtig god polyester udviklet og fremstillet udelukkende til Outwell.

Forteltene er fyldt med detaljer, der omfatter sidedøre og firevejs lynlåse for stor fleksibilitet i åbningsmuligheder af frontdøren. Dørene kan fjernes fuldstændigt for at byde omgivelserne velkommen ind.

 

UV-beskyttelse giver godt udsyn

Store tonede vinduer med gardiner og UV-beskyttelse giver et godt udsyn.

De forreste vinduer har 360°-gardiner med et flot mønster, som giver mange måder at kontrollere lys, udsigt og privatliv på, f.eks. kan de være trukket for, delvis trukket fra i veranda-position eller helt fjernet ved hjælp af tovejs lynlåse. 

Modellerne består af de 380 cm brede Ripple Motor 380SA M og L og Ripple Motor 440SA M og L, der viser bredden i centimeter. Standard fastgørelseshøjde er 245-265 cm, mens L-modellen giver mellem 265-285 cm.

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com.