Hvidbjerg Strand Feriepark, hotel, hotellejligheder, strandhotel, Blåvand, Sydjylland 24 hotellejligheder er der i det nye moderne strandhotel på Hvidbjerg Strand Feriepark. Foto: Rasmus Schønning
Campingpladser

Nyt strandhotel og -villaer i Hvidbjerg Strand Feriepark

Danmarks mest luksuriøse campingplads tager campingferien til nye højder og udvider med nye overnatningsmuligheder som badehotel og strandvillaer. Ferieformer, der går hånd i hånd med camping, for som ejerne selv udtrykker det: Det ene udelukker ikke det andet.
Annonce

Af Anne-Vibeke Isaksen

De 24 nye hotellejligheder ligger i et moderne badehotel og har alle plads til familier med op til fire personer. Der er også et veludstyret køkken, så familien selv kan vælge, om de vil spise ude eller hjemme. De otte øverste lejligheder har havudsigt fra en skøn altan, mens lejlighederne på første sal har udsigt til klitter, og endeligt har lejlighederne i stuen en stor terrasse og direkte adgang til sandstranden og badebroen, der ligger lige uden for døren. 

– Badehotellet har været en drøm i mange år. Blåvand og hele området mangler et ferietilbud som dette, og det er i den grad med til at højne kvalitetsniveauet for både Blåvand og Hvidbjerg Strand Feriepark, der er Danmarks eneste femstjernede superior campingplads, siger Steen Slaikjær, som i dag ejer campingpladsen sammen med sin søster Lene Slaikjær Grønlund.

Campingpladsen, der ejes og drives af familien Slaikjær, har i alle sine 40 år satset på et ferieudbud af højeste kvalitet. Flere gange har Hvidbjerg Strand Feriepark vundet både udenlandske og danske priser – sidst ”Årets Danske Campingplads” ved Danish Camping Award 2017. 

Strandvillaer, der i alt tæller 23 styk, åbner sammen med det nye badehotel. De er alle 85 kvm store og har sovepladser til seks personer. Der er tale om luksusvillaer, der er indrettet i skandinavisk design med veludstyret køkken, badeværelse og ekstra toilet, indendørs brændeovn, udendørs pejs/grill samt udendørs spabad. Med andre ord en villa, der vil kunne danne ramme om en perfekt ferie.

Hvidbjerg Strand Feriepark, strandvillaer, Blåvand, Sydjylland
Foto: Rasmus Schønning


– Strandvillaerne skal udover at være en moderne feriebolig være med til at forlænge sæsonen. Det går godt i spænd med det luksuriøse wellnesscenter Blåvand Kurbad, der åbnede for nogle år siden. Blåvand er skøn om sommeren, men både forår og efterår overrasker mange positivt, fordi naturen er lige uden for døren og gør os godt, siger Lene Slaikjær Grønlund.

Hvidbjerg Strand Feriepark, strandvillaer, Blåvand, Sydjylland
Foto: Rasmus Schønning


Prikken over i’et til nye overnatningsmuligheder, det indendørs legeland Play City og ikke mindst wellnesscenteret på Hvidbjerg Strand Feriepark, er restauranten Høfde 4, hvor der gøres op med pommes-frites-kulturen, og i stedet satses på lækre retter med lokale råvarer både på morgenmad-, frokost- og aftenmenuen.

Hvidbjerg Strand Feriepark, Høfde 4, restaurant, brasseri
Foto: Rasmus Schønning


– Vi har satset på høj kvalitet, lige siden mine forældre begyndte med camping for over 40 år siden. Det viser sig også, at der er stor efterspørgsel – måske fordi ferien ikke kan gøres om. Det er en kostbar tid for den fortravlede børnefamilie. Vi vil gerne med både udvalget af feriemuligheder og høj service gøre vores til, at ferien bliver et minde, som gæsterne kan se tilbage på mange år frem, slutter Steen Slaikjær.