DCU opfører nye hytter og tilbyder medlemsrabat på hytteleje i lavsæsonen DCU opfører nye hytter og tilbyder medlemsrabat på hytteleje i lavsæsonen
Campinghytter

NYHED: Tag på Campingferie med DCU og få rabat på hytter

Fremover giver DCU sine medlemmer 10 procent rabat på hytteleje i lavsæsonen.
Annonce

Hidtil har der ikke været medlemsrabat på leje af hytter på DCUs campingpladser, men det ændres der på til 2020-sæsonen, hvor DCU-medlemmer får 10 procent rabat på hytteleje i lavsæsonen.  

Håbet er, at rabatten dels kan bidrage til at skaffe nye medlemmer, dels at den kan være attraktiv for især ældre DCU-medlemmer, som har måttet sælge vognen, men som på denne måde får mulighed for at fortsætte campinglivet i en hytte. 

 

Nye hytter på vej

For at kunne tilbyde medlemmerne det nyeste nye har DCU samtidig besluttet, at der til 2020-sæsonen skal opføres 12 splinternye hytter i DCU-regi fordelt med tre hytter på Copenhagen Camp Absalon, tre i Odense, tre i Rørvig og tre på Gjerrild Nordstrand.

– Det bliver Excellent-huse, som er på 38 kvadratmeter med bad, toilet og med ovenlys, som skaber et fantastisk flot lysindfald. Hytterne har også store terrasser, gulvvarme og opvaskemaskine, så det er virkelig luksuriøst, fortæller driftsleder i DCU, Per Malle. 

 

Kan tage venner med

De 12 nye hytter ventes at stå klar inden sommerferien, og det ser DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, frem til. 

DCU hytter

– Hyttecamping har allerede vist sig at være en stor succes på andre campingpladser, og det er noget, DCU mangler. De kan også bruges til, at andre campinggæster i telt, campingvogn eller autocamper kan tage familie eller venner med på camping, som så kan bidrage til, at nye får lyst til camping. Den mangfoldighed, som camping kan tilbyde, og som ingen andre ferieformer kan, vil vi i DCU gerne være med til at understøtte, siger Anne-Vibeke Isaksen.