Skiftedag på DCU-Camping Nærum Dorthe og Ulrich Helledie har trukket teltpælene op af den jyske muld og er nu på plads som de nye lejrchefer på DCU-Camping Nærum. Foto Torben Brandt
Nye lejrchefer

Nye lejrchefer på DCU Nærum

Dorthe og Ulrich Helledie er nye lejrchefer på DCU-Camping Nærum.
Annonce

Tekst og foto: Torben Brandt

 

Et jysk ægtepar med erfaring inden for service og turisme er nye lejrchefer på naturskønne DCU-Camping Nærum nord for København.

Dorthe og Ulrich Helledie kommer fra Struer, men da to af deres fire voksne børn har bosat sig i Københavnsområdet, og de desuden har både venner og anden familie i København, ville parret gerne tættere på hovedstaden.

Tænder og musik

Dorthe Helledie har arbejdet som klinikassistent i Struer kommunale tandpleje siden 1983, hvor hun både har haft administrativt ansvar og været vant til at servicere børn og ældre.

Ulrich Helledie er uddannet bygningsmaler, men har i mange år ernæret sig som rejseleder på Malta, Gran Canaria og Mallorca, hvor han ud over at tackle de daglige udfordringer også har underholdt gæsterne med diverse aktiviteter og sit guitarspil.

Passionen for musik viste sig igen, da Dorthe og Ulrich Helledie sammen fik søsat Struer Går Live, som er månedlige, gratis koncerter med opbakning fra 70 sponsorer. Koncerterne kører nu på 10. år.

Skiværter i Østrig

De seneste to år har Dorthe og Ulrich Helledie sammen brugt vinteren på at give gæsterne de bedst tænkelige ferieoplevelser som værtspar på nogle af Thinggaards skihoteller i Østrig.

Det er ikke mindst erfaringerne herfra, de to nu vil forsøge at videreføre til DCU-Camping Nærum, hvor de havde første arbejdsdag 1. maj.

Dorthe og Ulrich Helledie afløser Signe Malec, som har valgt at opsige sin stilling.