Til sammen bidrog Ronja (til venstre) og Liva til højre til, at campingpladsen i alt kunne donere 22.500 kr. til Knæk Cancer. Bag de to piger ses lejrchef Susan Vangedal. Til sammen bidrog Ronja (til venstre) og Liva til højre til, at campingpladsen i alt kunne donere 22.500 kr. til Knæk Cancer. Bag de to piger ses lejrchef Susan Vangedal. Foto: DCU-Flyvesandet Strand Camp
Knæk Cancer

NY REKORD: Ronja og Liva knækker cancer på campingplads

DCU-Flyvesandet Strand Camp gav et væsentligt bidrag, da hele Danmark samlede ind til Knæk Cancer. Her hjalp Ronja og Liva campingpladsen med at sætte ny rekord for bidraget fra pladsen.
Annonce

Der stod både auktion, banko og biksemad på menuen, da DCU-Flyvesandet Strand Camp for anden gang i campingpladsens historie samlede ind til fordel for Knæk Cancer. Og resultatet var overvældende. Faktisk så overvældende, at sidste års rekord er overgået med hele 30 procent.

– Vi fik samlet svimlende 22.500 kr. ind. Vi er dybt imponeret og meget stolte, siger lejrchef på DCU-Flyvesandet Strand Camp, Susan Vangedal.

 

Ny Knæk Cancer-rekord

Dermed lykkedes det den nordfynske campingplads at overgå sidste års resultat, hvor der blev indsamlet 15.720 kr. på Flyvesandet.

En væsentlig årsag til, at det i år lykkedes at nå endnu højere op, er, at to af campingpladsens fastliggerpiger, Ronja og Liva, hen over hele sæsonen har hjulpet med indsamlingen.

– Ronja har solgt perleplader, og Liva har lavet og solgt UV-armbånd på pladsen. De har gjort et kæmpe arbejde, og lørdag aften kunne de til sammen overrække 2.840 kr. til vores donation, fortæller en begejstret Susan Vangedal.

I alt blev der på landsplan indsamlet 145 mio. kr. til fordel for Knæk Cancer.