Fordelsbog, Camper med fordele, medlemsbog, DCU-medlemsbog, DCU-fordelsbog
Medlemsbog

Ny medlemsbog fra Dansk Camping Union

DCU-medlemmer kan nu glæde sig til en helt ny og gratis medlemsbog med et overblik over de vigtigste fordele.

– DCU har på alle tænkelige måder fokus på medlemmerne og de fordele, de har ved at være en del af DCU. Vores daglige fokus er på de fordele, der betyder, at medlemmerne kommer længere for deres feriepenge. Det vil alt andet lige motivere dem til at komme afsted så ofte som muligt, siger DCU’s landsformand Bjarne Jensen.

Bogen indeholder alle DCU's egne 23 campingpladser i Danmark, over 100 partnerpladser i Danmark og flere end 600 udenlandske campingpladser, der også giver rabat til DCU-medlemmer.

– Som medlem af DCU er det ikke så vigtigt for os, hvordan man camperer. Alle er velkomne, uanset om det er i telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper, hvorfor vi har meget fokus på overnatningsdelen – altså rabatter på campingpladser. Det skal alle bruge. Næstefter det kommer fordele som magasinet Camping-fritid, der udkommer otte gange om året og rabat på DCU’s test- og servicecentre, oplevelser og attraktioner i hele Danmark, fortsætter Bjarne Jensen.

De mange fordele, der ikke nævnes i Medlemsbogen 2017, kan findes på under Campingfordele på DCU's hjemmeside, og det er en god idé at holde øje med siden, fordi der hele tiden aftales nye rabatter til medlemmerne. Man kan også tilmelde sig nyhedsbrevet, der udkommer hver onsdag.

Bogen udkommer på messen Ferie for Alle i Herning og kan derefter også afhentes mod fremvisning af gyldigt medlemskort på alle DCU-campingpladser, hos alle de campingforhandlere, som er DCU Test- og Servicecentre, og hos Kosan Gascentre.

Se hele listen over afhentningssteder