Scandlines, Rødby-Puttgarden, færger, Smart Camping-billet, fordele, DCU-rabat For alle camping-elskere er der kommet en ny, smart færgebillet, der kan købes til Scandlines-overfarterne Gedser-Rostock og Rødby-Puttgarden. Foto: Lars Sørensen
Campingferie

Ny billet er smart for campister

Scandlines har lavet en ny smart færgebillet for campister.

Danskerne er glade for at tage hjemmet på nakken og rejse med campingvognen som fast ledsager på sommerferien. For mange danskere er det synonymt med frihed, at man kan tage ferieboligen med sig og enten køre ud i det blå mod skiftende destinationer eller parkere campingvognen et godt sted syd for den dansk-tyske grænse og derfra køre på udflugter. Mange danskere tager til Tyskland eller endda længere sydpå i Europa for at campere.  

For alle camping-elskere er der nu kommet en ny, smart færgebillet, der kan købes til Scandlines-overfarterne Gedser-Rostock og Rødby-Puttgarden. Billettypen har fået det passende navn Smart Camping-billetten. I al sin enkelhed går den ud på, at man sommeren igennem kan rejse med sin bil og campingvogn eller autocamper på Scandlines’ to overfarter til samme pris, som det koster at rejse med en almindelig personbil på op til 6 meter ved køb af en Economy Extra-billet. Det vil sige, at længdetillægget, der normalt er på campingvognen eller autocamperen, er skåret fra, og man får faktisk campingvognen med gratis. De sparede penge kan passende bruges til andre gode ting på ferien. 

På campingferie i Tyskland
Der findes masser af fantastiske steder i Europa at campere og tilbringe sommeren. I Tyskland eksempelvis er der over 1.100 campingpladser. På grund af de mange forskellige oplevelser, nabolandet mod syd byder på, kan man sagtens campere eksempelvis i Brandenburg uden for Berlin og nyde grønne områder, gamle slotte og ro – og hurtigt slå et sving ind til metropolen Berlin og få fyldt op på den kulturelle konto med udstillinger, shopping og lækker mad. 

Har man ikke besluttet sig for, hvornår turen skal gå hjemad igen, kan man vente med at booke sin færgebillet op til en time før, færgen sejler. Så der er ingen undskyldning for ikke at nå at få det hele med i sin sommerferie.

DCU-medlemmer får rabat
Husk, at DCU-medlemmer får rabat på Scandlines-færger, læs mere og book nedenfor artiklen via linkene.

Fakta om Smart Camping-billetten
  • Billetten gælder for 1 bil inkl. campingvogn eller en autocamper med op til 9 passagerer
  • Man betaler kun for en bil på op til 6 meter – og sparer længdetillægget
  • Billetten kan kun bookes online, og det skal ske indtil 1 time før afgang
  • Ombooking er ikke muligt. Afbestilling er dog muligt med Refund Service, se evt. Scandlines  
  • Billetten gælder kun på den bookede afgang 
  • På Gedser-Rostock gælder Smart-billetten på alle afgange på alle ugens dage
  • På Rødby-Puttgarden kan billetten benyttes alle ugens dage på afgange mellem 00.01 - 06.00
  • Billetten kan benyttes hos Scandlines frem til den 10. september 2017