Adria Astella 704 HP, som blev præsenteret på Elmia-messen i Sverige i efteråret har dobbeltdøre med indgang til "soveværelset" i vognen. Adria Astella 704 HP, som blev præsenteret på Elmia-messen i Sverige i efteråret har dobbeltdøre med indgang til "soveværelset" i vognen. Foto: Torben Brandt
Campingvogne

Ny Adria-vogn imponerer: Dobbeltdør med indgang til dobbeltsengen

Elmia-messen i Sverige i efteråret 2019 bød på spændende nyheder til campingfolket. Specielt Adria-vognen Astella 704 HP med dobbeltdør ind til "soveværelset" skabte stor opmærksomhed på messen.
Annonce

Tekst af Torben Brandt

Adria havde verdenspremiere til Caravan Salon 2019 i Düsseldorf på Astella 754 DP, som er en luksuriøs mellemting mellem en campingvogn og et mobilehome. Elmia-messen i Sverige i efteråret 2019 ville dog ikke stå tilbage og udstillede to Astella-vogne, dels Astella 704 HP, dels Astella 904 HP.

Førstnævnte havde fået hæderspladsen på Adria-standen, og det forstår man godt, for den har noget så unikt som to mørktonede dobbeltdøre – én i hver ende. De forreste døre fungerer som indgang, mens de bageste er placeret i fodenden på den tværstilledeß dobbeltseng, så man fra sengen kan slå dørene op og nyde udsigten.