Aalborg Kongres & Kultur Center, campingmesse, messe, CAMPING 2018 CAMPING i Aalborg er vokset år for år. I 2018 er det 10. gang, den store specialmesse inden for camping finder sted. Foto: Aalborg Kongres & Kultur Center
Campingmesse

Nordjysk messe i jubilæets tegn

Aalborg forbereder sig på en travl weekend i dagene 9.-11. februar, hvor byen både byder på stor campingmesse og Melodi Grand Prix.

Mens mange danskeres øjne 10. februar vil være rettet mod Gigantium i Aalborg, hvor der dystes om at vinde Dansk Melodi Grand Prix, vil det for campingfolket være mindst lige så spændende at tjekke op på, hvad der sker seks kilometer væk i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Her bydes der i dagene fra 9.-11. februar på stor specialmesse inden for camping. 

Messen, der kun holdes i lige år, kan i 2018 fejre sit 10 års jubilæum. Det sker blandt andet med endnu en udvidelse af udstillingsarealet.

Mere end 100 udstillere
Specialmessen CAMPING er stedet, hvor campister kan handle samt hente ny viden og inspiration om alt til campinglivet hos de mere end 100 udstillere. Campingmessen har år for år oplevet en stigning i både interesse og besøgstal, hvilket i 2016 betød, at udstillingsarealet blev udvidet med 600 kvadratmeter i form af en opvarmet mobilhal i Kildeparken. 

Men her stopper det ikke, for igen i år øges udstillingsarealet. Denne gang med yderligere 1.200 kvadratmeter, hvilket svarer til en udvidelse på ca. 15 %, så det samlede areal nærmer sig 9.300 kvadratmeter. Dermed bliver der plads til endnu flere af de store campingvogne og autocampere på messen.

Campingtips på programmet
Messen byder også på spændende foredrag og masser af rejsetips. Anne-Vibeke Isaksen, mediechef i DCU og Danmarks ukronede campingdronning, lægger fredag 9. februar kl. 13 vejen forbi campingmessen i Aalborg, hvor hun i et foredrag giver sit bud på 10 campingperler i Danmark og Europa. Anne-Vibeke Isaksen er blandt andet kendt fra det meget populære tv-program Anne-Vibeke Rejser på dk4, hvor hun giver rejseinspiration til rejser over hele verden.

Også fra en anden kant er der gode råd at hente. Max Watson, tidligere formand for Dansk AutoCamper Forening og ivrig autocampist, giver tips og inspiration til rejser med autocamper i Europa. Lørdag og søndag kl. 12 fortæller han om at rejse med autocamper på Route 66 i USA, mens han fredag, lørdag og søndag kl. 15 sætter fokus på europæiske rejseperler for campister med autocamper.

Ny messeapp giver overblik
Til dette års campingmesse vil der være mulighed for at benytte den nye AKKC-app, som indeholder alle de funktioner, der er nødvendige på en messe. Udstilleroversigt, standenes placering samt et overblik over spisestederne er blot et udpluk af de funktioner, appen tilbyder. Programmet for campingmessen vil også være tilgængeligt på appen, så de besøgende har overblik over de foredrag og aktiviteter, der kan opleves på messen. Appen kan hentes til både iPhone og Android.

Læs mere om messen her

Fakta

CAMPING 2018 AALBORG finder sted fredag 9. februar kl. 12-17, lørdag 10. februar kl. 10-17 og søndag 11. februar kl. 10-17 i Aalborg Kongres & Kultur Center.