Billigere til Irland

05.04.2003 20:44

Det er dyrt at få sin campingvogn transporteret til England, og der har i et par måneder været en del skriverier om hvilket færgeselskab, der var billigst, og hvis man overvejer at tage videre til Irland, plejer det normalt at koste næsten 4000 kr. ekstra.
Som omtalt tidligere har DFDS nedsat transportprisen for CV´en Esbjerg-Harwich så to voksne nu kan få en returbillet i højsæsonen for 6500 kr.. DFDS har indtil i onsdags afvist at medvirke til transporten af CV´en videre til Irland, men da de formidler markedes bedste priser mht. 2 (eller 4) voksne + 1 bil fra Holyhead i Wales til Dublin (under forudsætning af at Irlandsbilletten er købt samtidig med Englandsbilletten) har jeg via mails til Irish Ferries og en god snak med DFDS fået de indvolverede parter til at udvide samarbejdet. DFDS tilbyder nu (det står IKKE på deres hjemmeside) at formidle transporten af CV´en for 550 kr. inden 11.07 og 920 kr. 11.07-31.08 (enkelt billetter). Det giver en samlet besparelse på over 1000 kr. på Irlandsbilletten i forhold til Ferry Center i Ystad, der ellers repræsenterer Irish Ferries.
(Der skulle en belåning af friværdien til for igen at komme til Irland med campingvogn, da jeg desværre ikke har nogle &quote;gode&quote; forbindelser til de indvolverede rederier)

Hilsen Finn

(Hans D.. Det bliver en historie om Irland og ikke Lake District, du skal formidle for mig)

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Kommentarer 1

05.04.2003 22:05

 

Jeg glemte et par adresser:


Færge Centret : www.ferrycenter.net

DFDS :www.dfdsseaways.dk

(ferierejser Irland)


Irish Ferries :www.irishferries.com

(en MEGET langsom

forbindelse)


Hilsen Finn