Hotel kombineret med camping - dette kan opleves og afprøves i Neuköln. Foto: Huettenpalast.de

Indendørs camping - et hit i Tyskland

Hüttenpalast er hverken en rigtig campingplads eller et rigtigt hotel. Oplev en anderledes overnatningsform indendørs i midten af Berlin
Annonce

Af Pernille L. Hansen

Et hotel, hvor man kan bo i en gammel campingvogn eller en alpehytte – men stadig være indendørs. Midt i Berlin. Det lyder skørt, og det er det måske også. Men hvis du er til en anderledes campingoplevelse, er det helt sikkert værd at tage en overnatning på Hüttenpalast i Berlin-bydelen Neukölln.

Her kan du kombinere storbyferie med camping, uden selv at skulle slå teltet op eller have campingvognen med på krogen fra Danmark. Du kan også nemt holde varmen, selvom det er vinter udenfor. Hotellet er nemlig indrettet i en gammel fabrikshal, hvor campingvogne og hytter gør det ud for hotelværelser. Indretningen er skæv, men hyggelig, og man skal være forberedt på at komme hinanden ved.

Prisen for en overnatning for to personer i en campingvogn er 65 euro – knap 500 kroner. Prisen er inklusiv croissant og kaffe om morgenen, adgang til separat toilet og bad samt fællesarealer og trådløst internet.