Ferie For Alle messebillede Besøgstallet plejer at ligge på den gode side af 60.000, når Ferie for Alle finder sted i Herning. Gæsterne kan i år møde DCU både i hal H og D. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Campingmesser

Mød DCU på Ferie for Alle

Få svar på dine campingspørgsmål, bliv meldt ind eller hør nærmere om DCUs 20 campingpladser og mere end 110 fordelspladser på Ferie for Alle.
Annonce

Tekst: Torben Brandt

Når Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, finder sted i Messecenter Herning fra 21. til 23. februar, er DCU som noget nyt repræsenteret i to haller. 

Også i år har DCU en stor stand i hal H, hvor der er fokus på at være ude i naturen. Her kan børnene grille skumfiduser eller få en is, mens de voksne kan få en god campingsnak eller få svar på diverse campingspørgsmål. Ikke-medlemmer, som melder sig ind i DCU på Ferie for Alle, får en messerabat på 50 kr. 

Som noget nyt er DCU i år også repræsenteret med en stand i hal D, hvor der både bliver fokus på campingunionens 20 egne campingpladser og de cirka 110 danske fordelspladser, som DCU samarbejder med. På DCU-pladser får man som medlem 30 procent rabat på overnatningsprisen, mens der er mindst 15 procent rabat på overnatningsprisen, når man som DCU-medlem bor på en fordelsplads. 

DCU brochurer

Disse brochurer kan man hente hos os på messen. Der er også gratis skumfiduser og is til alle børn.

Læs mere om Ferie for Alle