Dario Campeotto, sanger, campister, campingvogne, yndlingsferie, tv-program, DR K Dario Campeotto er vild med camping og bruger campingvognen som en hyggelig base på sine turnéer. Foto: Marcus Olander Moos, DR
Camping i tv

Min yndlingsferie – camping på DR K

Se med, når DR K sætter fokus på campingferiens danmarkshistorie sammen med Dario Campeotto i aften kl. 21.45.

Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes, at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem, der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. 

Det begynder i 1920’erne med nogle bambusstænger og et par sække halm at sove på, og udvikler sig med store campingmesser, villatelte og campingvogne. For sangeren Dario Campeotto bliver campingvognen et hyggeligt og praktisk hjem på mange års sommerturnéer. Han har stadig en drøm om måske en dag at rulle en tur igen, men det bliver uden hustruen Gertrud, der føler hun har aftjent sin værnepligt som husmor på stærkt begrænset plads. Sammen med Campeotto fortæller vi campingferiens danmarkshistorie.

Programmet sendes første gang onsdag den 13. september kl. 21.45 på DR K.