Truma app, varmealarmen, kæledyr på camping En ny app gør livet mere komfortabelt for de firbenede i autocamperen eller campingvognen. Foto: Truma
Campingudstyr

Mere sikkerhed for de firbenede på camping

Campister kan med ro i sindet efterlade deres firbenede ven i campingvognen eller autocamperen.
Annonce

Uanset, om det er varmt eller koldt, behøver du fremover ikke være urolig for at efterlade din hund eller kat i autocamperen eller campingvognen.

Varmealarmen – en ny app-funktion fra Truma iNet System – gør det muligt for campisten at modtage en sms, hvis der bliver for varmt i køretøjet, og temperaturen overskrider en bestemt værdi, der på forhånd er indstillet. Husdyrsejere kan så straks reagere og undervejs tænde for klimaanlægget med appen og sætte temperaturen ned. 

Truma app, varmealarmen, kæledyr på camping
Foto: Truma

 

Kan styre flere anlæg
Den nye funktion er en udvidelse af den allerede eksisterende kulde- og spændingsalarm. Hvis temperaturen falder i køretøjet, eller spændingen på batteriet på instrumentbrættet falder til under det valgte niveau, bliver kunden også informeret via sms. 

Men det er ikke kun husdyrsejere, der er på den sikre side med Truma iNet System. Uanset hvor, man er, gør appen det muligt at styre Combi-varmeanlægget og Truma-klimaanlægget med en smartphone eller tablet, at forespørge om f.eks. temperatur eller strøm og at kontrollere gasbeholdningen.