DCU-Camping Mejdal, mobilehomes Der kan sove op til seks personer i de lækre mobilehomes, som DCU-Camping Mejdal netop har fået. Foto: Gerda Kragelund
DCU-plads

Mejdal med mobilehomes

Med to splinternye mobilehomes har DCU-Camping Mejdal fået et spændende supplement til sine øvrige campingtilbud.

Tekst: Torben Brandt

DCU-Camping Mejdal har fået en helt ny vare på hylden til gæster med hang til luksus – to mobilehomes på 32 kvadratmeter samt 24 kvadratmeter overdækket terrasse, som alt sammen står parat til den nye sæson.

– Det er endnu så nyt for os, men på længere sigt forventer vi, at det giver en mere luksuriøs overnatningsmulighed, som, vi håber, vil kunne appellere til blandt andet turister og golfspillere. Vi har tre rigtig gode golfbaner i området, og dette tilbud giver os en mulighed for at tiltrække nogle af dem, der ellers ville vælge et hotel i stedet for, vurderer Gerda Kragelund, der sammen med sin bedre halvdel, Bent Gjedbo, i år kan fejre 20 års jubilæum på DCU-Camping Mejdal.

Ud over de to nye mobilehomes er yderligere otte hytter på den bynære campingplads blevet renoveret op til 2018-sæsonen. 

Spændende supplement
Begge de nye mobilehomes har bad og toilet samt veludstyret køkken med stort køleskab. Der er værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt mulighed for yderligere to sovepladser på en opredning i stuen.

– Der er i alt seks sovepladser, men vi sælger dem som fire plus, siger Gerda Kragelund. 

Hun ser de nye mobilehomes som et spændende supplement til DCU-Camping Mejdals eksisterende hyttekategorier, der både er med og uden toilet og bad. 

– Vi kan mærke en ret stor efterspørgsel på vores hytter med toilet, men faktisk er der også en anden kategori gæster, der foretrækker hytterne uden bad og toilet. De nye mobilehomes er et rigtig fint supplement til de eksisterende hytter, som vi er meget glade for, fastslår Gerda Kragelund. 

DCU-Mejdal. mobilehomes
Indenfor er der 32 kvadratmeter, som suppleres af 24 kvadratmeter overdækket terrasse.
Foto: Gerda Kragelund

 

Rammer bredere målgruppe
I Holstebro Kommune, hvor DCU-Camping Mejdal hører hjemme, er der glæde over det nye overnatningstilbud. 

– Det er dejligt at se Mejdal Camping tage initiativ til at udvikle nye overnatningsformer og imødekomme gæsternes behov og ønsker på denne måde. Mobileholmes er én af mulighederne for at ramme en bredere målgruppe og dermed skabe grundlag for at øge overnatningskapaciteten for turister og dermed væksten i kommunen, siger Søren Olesen, formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Hostebro Kommune. 

– I udvalget finder vi det nødvendigt at arbejde med væksten i turismen ved konkret at øge antallet af feriehuse samt se på øvrige overnatningsformer, herunder hoteller, husbåde, campinghytter med mere. Og så er det jo skønt, at vores aktører selv efter 20 år i branchen fornyr sig og er med på de nye trends, tilføjer han. 

De nye mobilehomes er fabrikeret i Holland og derefter sejlet til Esbjerg, hvorfra de er blevet fragtet på en blokvogn til Mejdal. 

Du kan læse mere om priser og muligheder for at booke de nye mobilehomes her