Nyt medlemskab til unge med lavere kontingent. DCU introducerer i 2020 et nyt medlemskab til unge mellem 18 og 25 år. Kontingentet bliver 175 kr. Arkivfoto
Medlemskab og kontingent

DCU-medlemskab til unge: SU-venligt kontingent til 18 til 25-årige

Til sæsonen 2020 åbner DCU op for en helt ny type medlemskab med et kontingent i den absolut billige ende af skalaen. Det fortæller DCU-landsformand, Anne-Vibeke Isaksen.
Annonce

Oktober 2019

 

Til 2020 sæsonen er DCU på banen med en helt ny medlemsform for medlemmer mellem 18 og 25 år. Det fortæller DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen:

- Vi oplever en stigende interesse for mere skræddersyede medlemsformer. Det har vi forsøgt at imødekomme ved at introducere vores nye Unge-medlemskab for 18 til 25-årige. Det betyder, at unge 18-25-årige medlemmer nu kan få rigtig mange af de samme fordele som andre DCU-medlemmer med undtagelse af blandt andet DCUs medlemsmagasin, Camping-fritid, siger hun.

Om Unge-medlemskabet:

Medlemskabet koster 175 kroner årligt.

Unge-medlemskabet giver samme rabatter, som pensionister får på DCUs pladser i lavsæsonen.

Derudover kan Unge-medlemmerne nyde samme fordele som DCUs øvrige medlemmer.

Unge-medlemmer får IKKE DCUs medlemsmagasin Camping-fritid tilsendt, som andre medlemmer.

Unge-medlemmet kan dog læse Camping-fritid online i stedet.

Unge-medlemmer får heller intet medlemskort tilsendt, men kan i stedet downloade DCUs app, der indeholder medlemskortet.

Læs mere om DCUs app her.

Udover den nye type medlemskab kommer der en lille prisstigning på kontingentsatserne på beskedne 10 kroner. Det nye medlemskab for unge koster kun 175 kroner. 

- Det sker som et led i almindelige prisstigninger, der følger samfundets udvikling, men DCU-medlemskabet ligger stadig sammen med det nye Unge-medlemskab i den absolut billige ende af skalaen, siger Anne-Vibeke Isaksen.

”Din Profil” kan stå i minus uden at være det

PBS-indbetalinger for medlemskaber sker først i begyndelsen af december og kan derfor først bogføres medio december. Det betyder, at din saldo kan være negativ, når du logger på dcu.dk.

- Det samme gælder for alle medlemmer, der har betalt deres kontingent for 2019. Deres konto står også i minus, indtil indbetalingen for medlemskabet 2020 er registreret i vores system midt i december, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Se betingelser for medlemskab, priser, campingregler og meget mere her.

DCU-kontingenter 2020
  • Ægtepar inkl. børn u/18 år: 475 kr.
  • Enlige inkl. børn u/18 år: 365 kr.
  • Unge (18-25 år): 175 kr.
  • Pensionist ægtepar & enlige: 365 kr.