Fordelsbog, Camper med fordele, medlemsbog, DCU-medlemsbog, DCU-fordelsbog
Medlemsbog

Medlemsbog fra Dansk Camping Union

Gratis medlemsbog til DCU-medlemmer "Campér med fordele".

– DCU har på alle tænkelige måder fokus på medlemmerne og de fordele, de har ved at være en del af DCU. Vores daglige fokus er på de fordele, der betyder, at medlemmerne kommer længere for deres feriepenge. Det vil alt andet lige motivere dem til at komme afsted så ofte som muligt, siger DCU’s landsformand Bjarne Jensen.

Bogen indeholder alle DCU's egne 23 campingpladser i Danmark, over 100 partnerpladser i Danmark og flere end 600 udenlandske campingpladser, der alle giver rabat til DCU-medlemmer.

– Som medlem af DCU er det ikke så vigtigt for os, hvordan man camperer. Alle er velkomne, uanset om det er i telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper, hvorfor vi har meget fokus på overnatningsdelen – altså rabatter på campingpladser. Det skal alle bruge. Næstefter det kommer fordele som magasinet Camping-fritid, der udkommer otte gange om året, rabat på DCU’s test- og servicecentre, oplevelser og attraktioner i hele Danmark, færgebilletter og meget mere, fortsætter Bjarne Jensen.

De mange fordele, der ikke nævnes i Medlemsbogen 2017, kan du finde på Campingfordele på DCU's hjemmeside. Det er en god idé at holde øje med siden, fordi der hele tiden aftales nye rabatter til medlemmerne. Du kan også tilmelde dig DCU`s nyhedsbrev, der udkommer hver onsdag. Her skriver vi løbende om de nye fordele.

Sådan får du bogen
Bogen sendes ikke ud pr. post. Den kan afhentes mod fremvisning af gyldigt medlemskort på alle DCU-campingpladser, hos alle de campingforhandlere, som er DCU Test- og Servicecentre, og hos Kosan Gascentre.

Se hele listen over afhentningssteder